•   Quality mesthi

    Quality mesthi

    Kabeh campuran bakal dites miturut standar internasional.

  • produksi Pituduh

    produksi Pituduh

    Pesenan bakal Processing ing 1 dina apa, lan kapal mung njupuk bab 2 kanggo 3 bisnis dina kanggo tujuan utama.

  • Pengalaman Global

    Pengalaman Global

    cara modern CRM, Pengalaman ing proyèk manca, Staff internasional.

Jera LINE fitting CO., LTD investasi manca pabrik saka fiber optic peralatan distribusi kabel lan aksesoris distribusi kabel listrik anjog. We spesialis ing nduwur sirah, fitting kabel kanggo voltase Low ABC lan dhuwur voltase konduktor kabel, kang digunakake ing sistem distribusi listrik, werna kilat, bangunan, transportasi, substations karo tegangan saking 0,4 kanggo 35 KV.

Salajengipun Jera line pametumu fittings kanggo garis fiber optic karo ADSS, jinis 8, kabel gulung. fittings line helical (spiral kabel) kabel nduwur sirah.

We duwe pengalaman cekap nyediakke saka barang kasebut lan dimaksudaké kanggo menehi solusi paling rampung ing komponen jaringan optik pasif uga. komponen serat optik kita, aksesoris lan solusi bisa ditemokaké ing proyèk telekomunikasi, pusat data banget ngendi.

Read More

Baru

Pengin njaluk petik, conto free, lan gagasan anyar? Hubungi kita saiki , kita bakal seneng krungu saka sampeyan.

:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Plane

WhatsApp Online Chat !