•   Quality mesthi

    Quality mesthi

    Kabeh campuran bakal dites miturut standar internasional.

  • produksi Pituduh

    produksi Pituduh

    Pesenan bakal Processing ing 1 dina apa, lan kapal mung njupuk bab 2 kanggo 3 bisnis dina kanggo tujuan utama.

  • Pengalaman Global

    Pengalaman Global

    cara modern CRM, Pengalaman ing proyèk manca, Staff internasional.

JERA LINE FITTING CO., LTD is a foreign investment factory of fiber optic cable distribution equipment and electrical cable distribution accessories. We specialize in overhead, underground cable fittings for Low voltage ABC and high voltage cable conductors, which used in electrical distribution systems, street lightning, buildings, transportation, substations with voltage from 0.4 to 35 KV.

Salajengipun Jera line pametumu fittings kanggo garis fiber optic karo ADSS, jinis 8, kabel gulung. fittings line helical (spiral kabel) kabel nduwur sirah.

We duwe pengalaman cekap nyediakke saka barang kasebut lan dimaksudaké kanggo menehi solusi paling rampung ing komponen jaringan optik pasif uga. komponen serat optik kita, aksesoris lan solusi bisa ditemokaké ing proyèk telekomunikasi, pusat data banget ngendi.

Read More

Baru

Pengin njaluk petik, conto free, lan gagasan anyar? Hubungi kita saiki , kita bakal seneng krungu saka sampeyan.

:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Key

WhatsApp Online Chat !