19 'Rak Gunung pigura distribusi fiber optic (ODF) 1U-24-SC-S

informasi produk:

19 rak Gunung pigura fiber optic distribusi ,1U-24-SC, kasebut kanggo diinstal ing 19 lemantun inch saka jaringan serat telekomunikasi optik, ing kamar peralatan CATV lan kamar peralatan jaringan.

ODF 19 rak gunung mbantu kanggo nyambung kabel optik, nerusake, lan manajemen kabel cocok, kang nyedhiyani Proteksi dipercaya lan wektu urip dawa panggunaan saka jaringan FTTX.

ODF 1U-24-SC bisa nadhahi nganti 24 serat basa sambungan inti ing jinis SC biasa / APC, LC / Duplex, SC / UPC saka patch cop lan adaptor fiber optic.

24 bandar saka fiber optic patch Panel kasedhiya ing sawetara produk FO Jera karo adaptor wis nglumpuk uga.

 

specification Technical:

 

Koleksi

Ukuran

adaptor

splice Tray

feeders

kekandelan Material

bobot

1U-24-SC

490x340x45

24 SC, LC

12 serat

4, diameter12-17 mm

1.3 mm

3.4 kg

 

Fiber Optic Distribution Frame (ODF) Kanggo 19 "Rak Gunung, 1U-12-SC sing digawe baja, dicet dening khusus, kang njamin wektu dawa saka panggunaan njero ruangan lan cooling. jinis Kabinet-dipasang saka instalasi rampung dening 4 ngawut-awut galvanized. ODF 1U-24-SC wis 12 tray serat kanggo tabung shrinkable panas.

rak 19 Iki Gunung serat Frames Distribution optik wis 3 adaptor molah faceplates nduwèni, supaya nurun SC lan FC konektor ngetik yen perlu.


Detail produk

Tags Product

Jera nawakake macem produk paling rampung aksesoris jaringan optik pasif, kanggo construction saka jaringan miturut teknologi FTTX. Aksesoris kayata: serat Rambut ,serat adaptor ,lengen klambi pangayoman Marine shrinkable splice ,serat Patch Kabel ,Serat TCTerms optic ,Serat Optik Splice Closures FTTH Drop Clamps ,Down Clamps timbal,band stainless steel lan buckles tension Clamps ,Drop Clamps kabel , kelompok Pole, anchoring Suspension Clamps ,slack kabel panyimpenan

We kurban paling rampung part optik pasif aplikasi FTTX karo tingkat dhuwur saka modularity lan kaukur.

Jera nawakake kanggo pelanggan kualitas dhuwur lan apik serat rega produk kabel optik. Bebas bae kanggo takon bab iki rega ODF.

Welcome hubungi kita!








  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    :

    Tampilan Online Chat!