Babagan awake dhewe

Jera LINE fitting CO., LTD investasi manca pabrik saka fiber optic peralatan distribusi kabel lan aksesoris distribusi kabel listrik anjog. We spesialis ing nduwur sirah, fitting kabel kanggo voltase Low ABC lan dhuwur voltase konduktor kabel, kang digunakake ing sistem distribusi listrik, werna kilat, bangunan, transportasi, substations karo tegangan saking 0,4 kanggo 35 KV.

Salajengipun Jera line pametumu fittings kanggo garis fiber optic karo ADSS, jinis 8, kabel gulung. fittings line helical (spiral kabel) kabel nduwur sirah.

We duwe pengalaman cekap nyediakke saka barang kasebut lan dimaksudaké kanggo menehi solusi paling rampung ing komponen jaringan optik pasif uga. komponen serat optik kita, aksesoris lan solusi bisa ditemokaké ing proyèk telekomunikasi, pusat data banget ngendi.

produk tombol Kita:

Insulation tindikan konektor (IPC), sambungan Bimetal, alur konektor Parallel, bolted lugs kabel, Preinsulated kantong, Clamps Suspension, Anchoring ngawat-ngawati, kelompok, LV mati pungkasan ngawat-ngawati, Stainless tali baja, Dikiataken Gesper, Stainless band baja, buckles utawa klip, kabel saddle lan hubungan, Rambut bolt lan pancing, comealong nduwur sirah lan katrol, winch Teknik, piranti short-circuiting lan aksesoris pangayoman liyane. Fiber Optic Splice Closures, optik Distribution Points / Soket, serat Patch Kabel, pigtails, Adaptor PLC Splitter, Protection Lengan. Grips mati-mburi, penundaan Grip, grip preformed, waja Rods, Geter dampers, mudhun mimpin Clamps, thimbles, ngawat-ngawati clevis lan kabeh kumpulan needed lan hardware (pranala chain, soket Clevis, Anchor blok, mripat werni etc).

Kabeh produk wis dites karo collaboration listrik utawa telekomunikasi perusahaan supaya gawe marem syarat lokal lan standar nasional saka kita pelanggan.

We offer kanggo customer kita layanan lan produk dipercaya paling lengkap solusi.

Kita grup engineers manca banget ngalami lan Jera iku fleksibel karo Ngapikake produk utawa mengkono OEM - kita bisa malah miwiti produk anyar kanggo panjenengan gratis, gumantung ing teknologi sing duwe cocog. We sing semangat kanggo nggedhekake sawetara produk kita dening dibintangi produksi anyar, kanggo riset utawa malah berkembang produk miturut specification Panjenengan, lan apa kabeh dokumentasi needed, model 3D.

Our company operasi miturut ISO 9001: 2008, sing kok kita produk didol kanggo liwat 10 negara lan wilayah kayata CIS, Eropa, Amerika Kidul, Timur Tengah.

We ketemu kabutuhan customer karo rega sing padha, produksi pituduh, layang donya, MOQ cilik, Quality mesthi, fleksibel OEM, lan cara modern CRM kontak langsung.

pesenan kita wis setya mbangun sesambetan long term karo sampeyan. Saben dina kita Ngapikake aksesoris kita kanggo entuk tantangan anyar pasar global.

 Pengin njaluk petik, conto free, lan gagasan anyar? Hubungi kita saiki, kita bakal seneng krungu saka sampeyan.

 


:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Piala

WhatsApp Online Chat !