ADSS kabel wong genggeman JS

informasi produk:

Dileksanakake mati pungkasan wong genggeman, JS were developed to grip the ADSS fiber optical cable while construction of internet network lines on wood poles or concrete towers, as analog of classical wedge tension clamps. ADSS cable in applied in telecommunications, and our distribution dead ends are depended by telecom distribution and network construction companies.

ADSS preformed kabel wong genggeman, JS padha digawe saka baja hot dip galvanis, ASTM A475 standar rod kabel.

ADSS distribusi mati ends wong-genggeman ora mbutuhake alat wae kanggo instalasi lan bisa dipasang ing kabel fiber optic , langsung. Nduwur sirah ADSS mati pungkasan jinis JS ora mbutuhake lan kesatuan protèktif utawa splices sisih, bisa diinstal langsung ing jaket kabel serat.

Konfigurasi ADSS preformed ngawat-ngawati wis diwilang supaya kanggo nyilikake losses nglebokake sinyal cahya. Kajaba iku, kita perusahaan riset kathah varieties saka grip tension helical lan kita bisa cocog kabel kawangun ends mati kita kanggo ukuran kabel ADSS, miturut mbukak sawijining digunakake lan diameteripun njaba.

 

mbukak apa kabel (bejat mbukak), kN

ADSS ukuran kabel, mm

Thimble, bisa Applied ing mbukak tension

konfigurasi kabel

Length, mm

kode werna

Bobot, kg

1 (2)
2 (3,5)
3 (5)
4 (7)
5 (9)
6 (10)
7 (12)
8 (14)
9 (15)

5,0 / 5,6

tanpa

US-1 (1-7 kN)
UT-05 (1-7 kN)
UT-1 (5-10 kN)
UT-3 (12-15 kN)

Kasebut ing sesuai kanggo kabel mbukak apa

Kasebut ing sesuai kanggo kabel mbukak apa

abang

Kasebut ing sesuai kanggo kabel mbukak apa

5,7 / 6,5

kuning

6,6 / 7,4

ireng

7,5 / 8,4

orange

8,5 / 9,4

coklat

9,5 / 10,5

putih

10,6 / 11,6

biru

11,7 / 12,8

ijo

12,9 / 14,1

abang

14,2 / 15,6

kuning

15,7 / 17,3

ireng

17,4 / 19,1

orange

19,2 / 20,9

coklat

 21 / 22,8

putih


Detail produk

Tags Product

Jera preform line saged nyetel ADSS dileksanakake ing sesuai kanggo specification saka kabel ADSS, uga, utawa berkembang produk anyar kanggo ukuran kabel pas ing 7 dina.

Kabeh kita spiral kawangun produk kabel wis diuji lan diverifikasi supaya gawe marem syarat kita pelanggan.

Jera preformed wis sawetara lengkap peralatan test kanggo nerusake ing test jinis produk baris helical, preformed wong genggeman ends mati.

We fokus ing kualitas lan sawetara lengkap baja kawangun grip wong, kang kalebu: distribusi ADSS ends mati , Strand wong grip ,grip penundaan ,galvanized dasi sisih baja ,nyelehake kabel mati ends ,hubungan kembar ,insulator ndhuwur hubungan ,kesatuan waja , lengkap splices tension, thimbles, Pole fittings (blok anchor, mripat werni), Kawangun Wire Accessories , kontrol gerakan damper etc.

Welcome hubungi kita






  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    :

    Tampilan Online Chat!