Drop Wire Clamp D2

informasi produk:

FTTH gulung ngawat-ngawati D2 dirancang kanggo penundaan utawa tension babak utawa kabel optik serat FTTH warata utawa nyelehake kabel kabel in FTTX construction utawa gulung telephone kabel. FTTH ngawat-ngawati D2 wis Applied ruangan ing rute karo kedaden singkat nganti 50 mm.

 

FTTH gulung ngawat-ngawati gampang banget kanggo instalasi, lan ora mbutuhake piranti tambahan, handily diatur logam S-pancing ngidini instalasi prasaja ing salib-lengen utawa penundaan kelompok lan FTTH pancingan, uga.

 

FTTH ngawat-ngawati plastik D2 wis klip plastik kanggo babak lan kabel flat ukuran diameteripun 2,5-5 mm utawa ukuran 2 * 5 mm, kang isine paling kisaran populer saka kabel FTTH ruangan. Klip plastik nyedhiyani ketaatan banget karo kabel lan asuransi fiksasi dipercaya.

 

Koleksi

ukuran Kabel, mm

MBL, kN

Bobot, kg

D2

Babak 2-5,

Flat 2 * 5

0,5

0,04

 

Bahan: UV Stamping tahan, logam S-pancing.

Analog: DS2, GKN, DW-1070


Detail produk

Tags Product

Fiber Optic Kabel Suspension Clamps lan aksesoris kabel FTTH kasedhiya salah siji dhewe utawa bebarengan minangka patemon. FTTH plastik Clamps penundaan Jera kang wis diuji lan diverifikasi supaya gawe marem syarat kita pelanggan.

 

We fokus ing kualitas lan sawetara lengkap FTTH Clamps kabel lan maneka warna lampiran kabel gulung. Welcome hubungi kita






  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Plane

    Related Produk

    :

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Star