Drop Wire Clamp D2

informasi produk:

FTTH drop clamp D2 designed for suspension or tension round or flat FTTH fiber optic cable or drop wire cable in FTTX construction or telephone drop wires. FTTH clamp D2 is applied outdoor on routes with short spans up to 50 mm.

FTTH gulung ngawat-ngawati gampang banget kanggo instalasi, lan ora mbutuhake piranti tambahan, handily diatur logam S-pancing ngidini instalasi prasaja ing salib-lengen utawa penundaan kelompok lan FTTH pancingan, uga.

FTTH ngawat-ngawati plastik D2 wis klip plastik kanggo babak lan kabel flat ukuran diameteripun 2,5-5 mm utawa ukuran 2 * 5 mm, kang isine paling kisaran populer saka kabel FTTH ruangan. Klip plastik nyedhiyani ketaatan banget karo kabel lan asuransi fiksasi dipercaya.

 Technical specification:

Product code

ukuran Kabel, mm

MBL, kN

Bobot, kg

D2

Babak 2-5,

Flat 2 * 5

0,5

0,04

 

Bahan: UV Stamping tahan, logam S-pancing.

Analog: DS2, GKN, DW-1070

Fiber Optic Cable Suspension Clamps and FTTH cable accessories are available either separately or together as assembly. Jera’s FTTH plastic suspension clamps have been tested and verified in order to satisfy the requirements of our customers.

We fokus ing kualitas lan sawetara lengkap FTTH Clamps kabel lan maneka warna lampiran kabel gulung. Welcome hubungi kita


Detail produk

Tags Product

FTTH gulung ngawat-ngawati D2 high quality, low price.  D2 Clamp for suspension or tension round or flat FTTH fiber optic cable.






  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih House

    Related Produk

    :

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Star

    WhatsApp Online Chat !