Gulung Wire Clamp H15

informasi produk:

Anchor ngawat-ngawati H15 ,uga disebut flat ngawat-ngawati kabel, wis intended kanggo digunakake karo babak utawa ADSS warata lan kabel FTTH. Dibandhingake ODWAC-22, ngawat-ngawati iki wis pancing, kang menakake proses instalasi ing ngidini panginstalan saka Ana pancingan drive, p kelompok ole lan fitting gulung kabel lan hardware.

Selehake tension ngawat-ngawati dilengkapi pindho wedge sisih, kanggo babak lan kabel warata patut.

Selehake ngawat-ngawati H15 digawe saka UV tahan Polymer lan pancing galvanized baja.

FTTH ngawat-ngawati H15 bisa diwenehake salah siji dhewe utawa bebarengan minangka patemon karo needed fittings kabel FTTH liyané sing ing sawetara produk Jera FTTH .

Koleksi

 ukuran Kabel, mm

 MBL, kN

 Length, mm

 Bobot, kg

H15

babak 2-4

flat (5-8) * 2

0.50

200

0,042


Detail produk

Tags Product

Liyane optik gulung serat kabel Clamps gampang kanggo Pick munggah miturut resistance mechanical lan diameteripun saka kabel kabel 'saka utusan. Selehake kabel anchoring Clamps bisa diinstal ing mati-mburi, pindho mati-pungkasan rute kabel jaringan. Serat optik Clamps kabel gulung desain ngidini tahan mbukak cekap tanpa nganggo kabel lan karusakan.

Kabeh kumpulan liwati tes tensile, operasi pengalaman karo Suhu kiro-kiro saka - 30 ° C nganti test +50 ° C, test muter suhu, test tuwa, test resistance karat etc.

Analog: H15, ODWAC-22, ODWAC-15







  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Key

    Related Produk

    :

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Flag