Gulung Wire Clamp H15

informasi produk:

Anchor CLA mp H15, uga disebut kabel warata ngawat-ngawati utawa nyelehake kabel penjepit, intended kanggo digunakake karo kabel babak gulung utawa ADSS warata lan kabel FTTH ing serat optik kanggo ngarep. Dibandhingake ODWAC-22 ngawat-ngawati , fiber optic iki kabel penjepit wis pancing, kang menakake proses instalasi ing ngidini panginstalan saka Ana pancingan drive, kelompok Pole lan fitting gulung kabel lan hardware.

Selehake tension ngawat-ngawati dilengkapi pindho wedge sisih, kanggo babak lan kanggo Fiber Optic Kabel patut.

Selehake ngawat-ngawati H15 digawe saka UV tahan Polymer lan pancing galvanized baja.

Kabeh related kanggo FTTH pangeboman produk construction line kabel kayata Clamps kabel gulung, kothak mandap optik etc avaliable ing sawetara produk Jera kang.

FTTH ngawat-ngawati H15 bisa diwenehake salah siji dhewe utawa bebarengan minangka patemon karo needed fittings kabel FTTH liyane.

specification Technical:

 

Koleksi

 ukuran Kabel, mm

 MBL, kN

 Length, mm

 Bobot, kg

H15

babak 2-4

flat (5-8) * 2

0.50

200

0,042


Detail produk

Tags Product

Liyane optik gulung serat kabel Clamps gampang kanggo Pick munggah miturut resistance mechanical lan diameteripun saka kabel kabel 'saka utusan. Selehake kabel anchoring Clamps bisa diinstal ing mati-mburi, pindho mati-pungkasan rute kabel jaringan. Serat optik Clamps kabel gulung desain ngidini tahan mbukak cekap tanpa nganggo kabel lan karusakan.

Kabeh kumpulan liwati tes tensile, operasi pengalaman karo Suhu kiro-kiro saka - 30 ° C nganti test +50 ° C, test muter suhu, test tuwa, test resistance karat etc.

Analog: H15, ODWAC-22, ODWAC-15







  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    :

    Tampilan Online Chat!