Gulung Wire Clamp ODWAC-22

informasi produk:

Selehake kabel Clamps, uga disebut Clamps kabel warata utawa ftth tension ngawat-ngawati bisa digunakake karo telpon kabel kabel gulung , lan kabel serat optik ing solusi FTTH, FTTX, FTTB. Gulung kabel Jera kang Clamps biasane digunakake ing telekomunikasi.

Selehake tension ngawat-ngawati dilengkapi shim perforated, kang nambah mbukak tension ing gulung kabel.

Ing stainless steel kabel tanggungan ngidini panginstalan saka ODWAC kabel pangeboman ngawat-ngawati ing bangunan, cagak, untaian karo drive pancingan, kelompok Pole, SS pancingan lan fitting gulung kabel lan hardware. Sing bisa diwenehake salah siji dhewe utawa bebarengan minangka patemon karo FTTH-ngawat-ngawati.

Selehake kabel anchoring Clamps lan nyelehake fittings kabel soyo tambah kasedhiya ing sawetara produk Jera kang. Fiber Optic Kabel Clamps gampang kanggo Pick munggah miturut resistance mechanical lan diameteripun saka FTTH Fiber Optic Kabel.

 specificaton Technical

 

kode produk

 ukuran Kabel, mm

 MBL, kN

 Lenght, mm

 Bobot, kg

  ODWAC-22

6 x 13

1.20

220

0,040


Detail produk

Tags Product

 

Kabeh kumpulan liwati tes tensile, operasi pengalaman karo Suhu kiro-kiro saka - 60 ° C nganti test +60 ° C, test muter suhu, test tuwa, test resistance karat etc.

 

aplikasi:

Kanggo instalasi sijine kabel gulung kabel pangeboman ing Nihan ngawat-ngawati kang. Selehake bagean tension ngawat-ngawati ing ndhuwur serat optik utawa kabel telpon karo embossing wungu, marang kabel. Pasang wedge ing Nihan. Instal kabel tanggungan ing gulung kabel pancing lan fixate ing Nihan.

Bahan: stainless steel utawa awak lan kabel gulung aluminium kabel penjepit kang tanggungan

Selehake kabel anchoring Clamps bisa diinstal ing mati-mburi, pindho mati-pungkasan rute kabel jaringan.

Serat optik Clamps kabel gulung desain ngidini tahan mbukak cekap tanpa nganggo kabel lan karusakan.

bahan stainless steel njamin dangu panggunaan. Full stainless steel utawa plastik shims kasedhiya.

Minangka pabrik ngawat-ngawati FTTH Jera bisa ngasilake iki ODWAC ,ngawat-ngawati telekomunikasi from metal and aluminum, upon the request from customer. We also have appropriate for ODWAC , FTTH pole accessories.

Selehake ngawat-ngawati lan kelompok kabel serat optik kasedhiya salah siji dhewe utawa bebarengan minangka patemon.

Analog: ODWAC, ODWAC XL, FHD-ACC-CLMP910

 





  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    :

    Tampilan Online Chat!