Gulung Wire Clamp ODWAC-22

informasi produk:

Drop wire clamps, also called flat cable clamps or ftth tension clamp can be used with telephone drop wire cable, and optical fiber cable in FTTH, FTTX, FTTB solutions. Jera’s drop wire clamps mostly used in telecommunication.

Selehake tension ngawat-ngawati dilengkapi shim perforated, kang nambah mbukak tension ing gulung kabel.

The stainless steel wire bail allows installations of ODWAC aerial cable clamp on the buildings, poles, strand with drive hooks, pole brackets, SS hooks and other drop wire fittings and hardware. That can be supplied either separately or together as assembly with FTTH-CLAMP.

Drop wire anchoring clamps and drop wire mounting fittings are available in Jera’s product range. Fiber Optic Cable Clamps are easily to be pick up according to mechanical resistance and diameter of  FTTH Fiber Optic Cable.

 Technical specificaton

 

Product code

 ukuran Kabel, mm

 MBL, kN

 Lenght, mm

 Bobot, kg

  ODWAC-22

6 x 13

1.50

220

0,040


Detail produk

Tags Product

 

Kabeh kumpulan liwati tes tensile, operasi pengalaman karo Suhu kiro-kiro saka - 60 ° C nganti test +60 ° C, test muter suhu, test tuwa, test resistance karat etc.

 

aplikasi:

Kanggo instalasi sijine kabel gulung kabel pangeboman ing Nihan ngawat-ngawati kang. Selehake bagean tension ngawat-ngawati ing ndhuwur serat optik utawa kabel telpon karo embossing wungu, marang kabel. Pasang wedge ing Nihan. Instal kabel tanggungan ing gulung kabel pancing lan fixate ing Nihan.

Bahan: stainless steel utawa awak lan kabel gulung aluminium kabel penjepit kang tanggungan

Selehake kabel anchoring Clamps bisa diinstal ing mati-mburi, pindho mati-pungkasan rute kabel jaringan.

Serat optik Clamps kabel gulung desain ngidini tahan mbukak cekap tanpa nganggo kabel lan karusakan.

bahan stainless steel njamin dangu panggunaan. Full stainless steel utawa plastik shims kasedhiya.

As FTTH clamp factory Jera is able to produce this ODWAC,ngawat-ngawati telekomunikasi saka logam lan aluminium, marang panyuwunan saka customer. Kita uga kudu cocok kanggo ODWAC, FTTH Pole aksesoris.

Drop clamps and optical fiber cable brackets are available either separately or together as assembly.

Analog: ODWAC, ODWAC XL, FHD-ACC-CLMP910

 





  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih House

    Related Produk

    :

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Heart

    WhatsApp Online Chat !