Fiber Optic Distribution Box 8 intine FODB-8A

informasi produk:

 

FTTH fiber optic kothak terminal FODB-8A iki dikembangaké kanggo nggunakake ing solusi FTTH saka telekomunikasi kanggo siksa utawa disebaraké kabel pakan kanggo cop optik serat, patch cop, pigtail cop miturut kapasitas kothak serat mandap. Nyambung kedhaftar mil pungkasan. FODB-8A bisa Applied ing bangunan, kamar FTTH, cagak, tembok.

desain unik banget saka tray splice lan aksesoris ngidini iki kothak mandap telekomunikasi cocok kanggo PLC splitters, SC serat adaptor, lan 12 lengen klambi pangayoman splice. Kabeh aksesori jaringan optik kasebut bisa diatasi nang kothak FTTH.

hubungan stainless steel saka kothak serat ngidini fixating kabel pakan saka ukuran beda, tanpa slippage.

hangers plastik saka kothak telekomunikasi ngidini fixating serat dipakani dening hubungan nilon.

Fiber optic box has three transit inputs, which is not require to cut or terminate the optical cable before installation.

FTTH kothak mandap, FODB-8A wis 12 bandar sing nyedhiyani instalasi saka siji sepuluh serat gulung optic cop.

kothak distribusi FTTH sing digawe saka ABS, PVC, kang njamin udan, bledug, bukti lan panggunaan ruangan utawa njero ruangan. jinis Wall-dipasang saka instalasi rampung dening 4 ngawut-awut galvanized saka 18 * 4 ukuran. HTTB wis 2 undhak-undhakan kanggo panggunaan band stainless steel. kothak mandap Optical ngemot kelompok fiksasi kanggo kabel kabel. Ora piranti lemah. Anti-vandal, dilengkapi dening kunci lan tombol.

Koleksi

Ukuran

adaptor

feeders

Input / Output

Material

FODB-8A

210x195x55

8 + 2 SC

3, transit

Ing - 3 of max dia 17 mm,

Metu - 8 of max dia 3 mm lan 1 max dia 10 mm

ABS


Detail produk

Tags Product

Kothak mandap dimensi Serat sing 210x195x55, apa sudhut cukup kanggo radius mlengkung serat cocok. Cahya lan ndadèkaké katon, kothak kekuatan pangayoman mechanical lan gampang pangopènan. Nyedhiyani gampang pangguna akses utawa data akses adhedhasar FTTH.

Jera offers most completed product range of passive optical network accessories, for construction of FTTX solution. Such accessories as: Optic Pigtails, Splice protection sleeves, Fiber Adapter, Fiber Optic Kabel , Fiber Optic Closure, FTTH Drop clamps, lead clamps, band and buckles, tension clamps, etc.

Analog: GJS-X30 ,HTTB-X30 ,HTTB-x30B

aplikasi:

The feeding optical fiber cable input in optical fiber box from the bottom. Feeder diameter should not exceed 17 mm. Then, branching drop wire or patch cords and pigtails cables connect with feeder cable by the SC fiber optical adaptors, or splice protection sleeves and managing from kothak terminating optik kanggo aktif utawa liyane Unit Network Optical.













  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Plane

    Related Produk

    :

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih House

    WhatsApp Online Chat !