Fiber Optic Distribution Box 8 intine FODB-8A

informasi produk:

 

FTTH fiber optic kothak terminal FODB-8A iki dikembangaké kanggo nggunakake ing solusi FTTH saka telekomunikasi kanggo siksa utawa disebaraké kabel pakan kanggo cop optik serat, patch cop, pigtail cop miturut kapasitas kothak serat mandap. Nyambung kedhaftar mil pungkasan. FODB-8A bisa Applied ing bangunan, kamar FTTH, cagak, tembok.

desain unik banget saka tray splice lan aksesoris ngidini iki kothak mandap telekomunikasi cocok kanggo PLC splitters, SC serat adaptor, lan 12 lengen klambi pangayoman splice. Kabeh aksesori jaringan optik kasebut bisa diatasi nang kothak FTTH.

hubungan stainless steel saka kothak serat ngidini fixating kabel pakan saka ukuran beda, tanpa slippage.

hangers plastik saka kothak telekomunikasi ngidini fixating serat dipakani dening hubungan nilon.

kothak serat optik wis telung masukan transit, kang ora mbutuhake kanggo Cut utawa siksa kabel optik sadurunge instalasi.

FTTH kothak mandap, FODB-8A wis 12 bandar sing nyedhiyani instalasi saka siji sepuluh serat gulung optic cop.

kothak distribusi FTTH sing digawe saka ABS, PVC, kang njamin udan, bledug, bukti lan panggunaan ruangan utawa njero ruangan. jinis Wall-dipasang saka instalasi rampung dening 4 ngawut-awut galvanized saka 18 * 4 ukuran. HTTB wis 2 undhak-undhakan kanggo panggunaan band stainless steel. kothak mandap Optical ngemot kelompok fiksasi kanggo kabel kabel. Ora piranti lemah. Anti-vandal, dilengkapi dening kunci lan tombol.

Koleksi

Ukuran

adaptor

feeders

Input / Output

Material

FODB-8A

210x195x55

8 + 2 SC

3, transit

Ing - 3 of max dia 17 mm,

Metu - 8 of max dia 3 mm lan 1 max dia 10 mm

ABS


Detail produk

Tags Product

Kothak mandap dimensi Serat sing 210x195x55, apa sudhut cukup kanggo radius mlengkung serat cocok. Cahya lan ndadèkaké katon, kothak kekuatan pangayoman mechanical lan gampang pangopènan. Nyedhiyani gampang pangguna akses utawa data akses adhedhasar FTTH.

Jera nawakake macem produk paling rampung saka pasif aksesoris jaringan optik , kanggo construction saka solusi FTTX. Aksesoris kayata: Optic pigtails , lengen klambi pangayoman Splice, Serat Adapter ,Fiber Optic Kabel ,serat Press ,FTTH Drop Clamps ,Clamps timbal ,band lan buckles,tension Clamps , etc.

Analog: GJS-X30 ,HTTB-X30 ,HTTB-x30B

aplikasi:

Ing dipakani input kabel serat optik ing kothak serat optik saka ngisor. Diameteripun pakan ngirim ora ngluwihi 17 mm. Banjur, ngepang gulung kabel utawa patch cop lan kabel pigtails nyambung karo kabel pakan dening ing adaptor optik serat SC , utawa lengen klambi pangayoman splice lan ngatur saka kothak terminating optik kanggo aktif utawa liyane Unit Network Optical.













  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Car

    Related Produk

    :

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Car