FTTH distribusi optik soket ODP-02

informasi produk:

FTTH fiber optic soket, uga disebut optic titik serat wis loro bandar, kang ngidini panginstalan siji utawa loro adaptor fiber optic, adhedhasar jinis optik serat SC.

The ODP-02M wis metal Gunung kanggo dipakani ari patch utawa kabel fiber optic, sing nggampangaké proses instalasi. kabel serat optik bakal tightly tetep nang gulung kabel soket.

FTTH faceplate sing digawe saka plastik ABS. jinis wall-dipasang Indoor instalasi wis rampung dening 2 ngawut-awut galvanis saka 25 * 4 ukuran.

Ing dimensi saka kothak optik pungkasan pengguna 86 * 86 * 22 sudhut cukup kanggo ari serat cocok mlengkung radius Ora tray splice dibutuhake, cahya lan ndadèkaké katon, kekuatan pangayoman mechanical.

Menehi kedhaftar free akses utawa akses data adhedhasar teknologi FTTH

 

specifications Technical:

 

Koleksi

Ukuran

adaptor

Material

ODP-02

86 * 86 * 22

1 SC

ABS

 

 


Detail produk

Tags Product

aplikasi:

Kabel serat optik, patch cop utawa kabel pigtails input ing stopkontak tembok optik saka ngisor. Banjur, kabel ndadékaké saka terminating kothak mburi pangguna kanggo peralatan aktif.

Jera nawakake kabeh FTTH fiber optic mandap kothak, karo needed FTTH lan aksesoris PON: serat pigtails, serat adaptor , Protection Lengan, serat Patch Kabel, serat Splice Press, Selehake kabel Clamps, Down mimpin Clamps, kelompok Pole, Pole banding, anchoring Suspension Clamps, kabel slack panyimpenan, etc. We kurban paling rampung sawetara aksesoris jaringan optik pasif.






  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    :

    Tampilan Online Chat!