FTTH distribusi optik soket ODP-02

informasi produk:

FTTH fiber optic soket, uga disebut optic titik serat wis loro bandar, kang ngidini panginstalan siji utawa loro adaptor fiber optic, adhedhasar jinis optik serat SC.

The ODP-02M has metal mount for feeding patch cord or optic fiber cable, which facilitates the installation process. Fiber optic cable will be tightly fixed inside of drop wire socket.

FTTH faceplate sing digawe saka plastik ABS. jinis wall-dipasang Indoor instalasi wis rampung dening 2 ngawut-awut galvanis saka 25 * 4 ukuran.

Ing dimensi saka kothak optik pungkasan pengguna 86 * 86 * 22 sudhut cukup kanggo ari serat cocok mlengkung radius Ora tray splice dibutuhake, cahya lan ndadèkaké katon, kekuatan pangayoman mechanical.

Menehi kedhaftar free akses utawa akses data adhedhasar teknologi FTTH

 

Koleksi

Ukuran

adaptor

Material

ODP-02

86 * 86 * 22

1 SC

ABC

 

 


Detail produk

Tags Product

aplikasi:

Kabel serat optik, patch cop utawa kabel pigtails input ing stopkontak tembok optik saka ngisor. Banjur, kabel ndadékaké saka terminating kothak mburi pangguna kanggo peralatan aktif.

Jera offers all the FTTH fiber optic termination boxes, with needed FTTH and PON accessories: Fiber Optic Pigtails, serat adaptor , Protection Sleeve, Fiber Optic Patch Cord, Fiber Optic Splice Closure, Drop wire clamps, Down lead clamps, pole brackets, pole banding, Anchoring and Suspension clamps, cable slack storage, etc. We offer most completed range of passive optical network accessories.






  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Car

    Related Produk

    :

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Car

    WhatsApp Online Chat !