Terisolasi Piercing Konektor P2X-95

informasi produk:

Waterproofed ABC konektor jampel tindikan bisa diinstal karo konduktor LV ABC karo terisolasi kabel utusan Neutral lan sistem kabel poto-ndhukung karo aluminium terisolasi utama lan cabang konduktor nganti 1000Vac (1000 V). Jinis P2X saka Insulation tindikan ngawat-ngawati banget awet lan gampang kanggo instalasi biasane ing garis pangeboman bundled konduktor, werna kilat lan bangunan. Kualitas fitting LV ABC iki buktiaken dening kita pelanggan.

Koleksijalur utama, mm2line Branch, mm2Torsi, N * mBobot, kg
P2X-9516 - 952,5 - 35130,130

Detail produk

Tags Product

 

Material dirijen utama: terisolasi aluminium dirijen

Material dirijen cabang: terisolasi aluminium dirijen

pangayoman lumahing waos: ora ana

Analog: TTD 151 FJ, TTD 171 FJ, P 640

 

 





  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Star

    Related Produk

    :

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Flag