Insulation Piercing Konektor P2X-95

informasi produk:

Low jampel voltase konektor tindikan P2X-95 bisa diinstal karo konduktor LV ABC karo terisolasi kabel utusan Neutral lan sistem kabel poto-ndhukung karo aluminium terisolasi utama lan cabang konduktor nganti 1000Vac (1000 V).

Fitur tombol:

1. konektor tindikan Insulation banget awet lan gampang kanggo instalasi biasane ing garis pangeboman bundled konduktor, werna kilat lan bangunan.

2. Material utama dirijen: terisolasi dirijen aluminium

3. Material cabang dirijen: terisolasi aluminium dirijen

4. Tooth pangayoman lumahing: ora ana

specification Technical:

Koleksi jalur utama, mm2 line Branch, mm2 Torsi, N * m Bobot, kg
P2X-95 16 - 95 2,5 - 35 13 0,130

Analog: TTD 151 FJ, TTD 171 FJ, P 640

Jera  cara test konektor jampel tindikan adhedhasar CENELEC, EN 50483-4: 2009, DL / T 1190 - 2012, NFC 33-020, lan digunakake followings standar  test  kritéria ing kualitas tes tumindake lan ing produksi, supaya kita klien bisa duwe produk sing sesuai standar.


Detail produk

Tags Product





  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    :

    Tampilan Online Chat!