terisolasi Piercing Konektor, ZOP-52 (1.5-16 / 16-150)

informasi produk:

konektor tindikan Insulationdigunakake karo kurang voltase kabel ABC karo konduktor aluminium terisolasi nganti 6 KV.

Dipuntedahaken IPC wis sawetara luwih akeh saka perabot saka liyane Jera kang IPC.

konektor iki banget awet lan gampang kanggo instalasi ing garis bundled pangeboman, werna kilat lan bangunan. Ora mbutuhake ndhuk silikon, waterproofed.

Cocog kanggo utama utawa cabang konduktor karo aluminium utawa tembaga kabel, kang Applied ing instalasi nduwur sirah, sak voltase Subscriber connective kurang.

 

spefication Technical:

 

kode produk

jalur utama, mm2

line Branch, mm2

Tightening, N * m

Bobot, kg

ZOP-52

16-150

1.5- 16

9

0,06

 


Detail produk

Tags Product

Panginstalan konektor kurang voltase iki gampang banget amarga saka ngisor sisih wedge, kang cocok kanggo fiksasi dening karusakan.

Low voltase terisolasi konektor tindikan  wis liwati tes miturut EN 50483, pengalaman operasi karo Suhu kiro-kiro saka - 60 ° C nganti test +60 ° C, test muter suhu, tuwa test, test resistance karat etc.

IPC sing digawe saka UV Stamping tahan, wis timah dijamin untu, lan hardware stainless steel

Kita pelanggan wis mbuktekaken kualitas iki LV ABC fitting.

 

Konektor tindikan lan fittings kabel tegangan rendahkasedhiya salah siji dhewe utawa bebarengan minangka patemon.

Jera punika Supplier mesthi kanggo aksesoris baris kurang voltase. Pesawat instalasi kabel kanggo construction LV ABC kalebu: konektor terisolasi tindikan, tension ngawat-ngawati, tension krenjang, Pole pancing, penundaan ngawat-ngawati, penundaan krenjang, layanan utawa airdac ngawat-ngawati, wall undhak-undhakan, lugs kabel lan konektor, band stainless steel, buckles stainless steel, lan pribadi ABC.

We kudu wutuh kit aksesoris kabel kanggo perlu iki.

Welcome hubungi kita duwe informasi liyane






  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    :

    Tampilan Online Chat!