Insulated Piercing Connector, ZOP-52 (1.5-16/16-150)

informasi produk:

konektor tindikan Insulation is used with low voltage ABC cables with insulated aluminum conductors up to 6 KV.

Dipuntedahaken IPC wis sawetara luwih akeh saka perabot saka liyane Jera kang IPC.

konektor iki banget awet lan gampang kanggo instalasi ing garis bundled pangeboman, werna kilat lan bangunan. Ora mbutuhake ndhuk silikon, waterproofed.

Cocog kanggo utama utawa cabang konduktor karo aluminium utawa tembaga kabel, kang Applied ing instalasi nduwur sirah, sak voltase Subscriber connective kurang.

 

Technical spefication:

 

Product code

jalur utama, mm2

line Branch, mm2

Tightening, N * m

Bobot, kg

ZOP-52

16-150

1.5- 16

11

0,06

 


Detail produk

Tags Product

Panginstalan konektor kurang voltase iki gampang banget amarga saka ngisor sisih wedge, kang cocok kanggo fiksasi dening karusakan.

Low voltase terisolasi konektor tindikan  wis liwati tes miturut EN 50483, pengalaman operasi karo Suhu kiro-kiro saka - 60 ° C nganti test +60 ° C, test muter suhu, tuwa test, test resistance karat etc.

IPC sing digawe saka UV Stamping tahan, wis timah dijamin untu, lan hardware stainless steel

Kita pelanggan wis mbuktekaken kualitas iki LV ABC fitting.

 

Konektor tindikan lan fittings kabel tegangan rendahkasedhiya salah siji dhewe utawa bebarengan minangka patemon.

Jera is a confident supplier for low voltage line accessories. The cable installation set for LV ABC construction includes: insulated piercing connector, tension clamp, tension bracket, pole hook, suspension clamp, suspension bracket, service or airdac clamp, wall mounts, cable lugs and connectors, stainless steel band, stainless steel buckles, and ABC tools.

We kudu wutuh kit aksesoris kabel kanggo perlu iki.

Welcome hubungi kita duwe informasi liyane






  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Star

    Related Produk

    :

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Tree

    WhatsApp Online Chat !