Terisolasi Piercing Konektor, ZOP-57 (25-95 / 25-150)

informasi produk:

konektor tindikan terisolasi ZOP-57, uga disebut IPC, intended kanggo cabang baris electrical layanan terisolasi saka baris electrical utama, tanpa nglereni jaket saka kabel utama.

Fitur tombol:

1. Jinis  Insulation tindikan ngawat-ngawati  banget awet lan gampang kanggo instalasi.

2. Area panggunaan banget sudhut, biasane ing garis pangeboman bundled konduktor, werna kilat lan bangunan.

3. Ora ndhuk silikon needed

4. sawetara Big ukuran saka dirijen Applied.

5. Material saka konduktor: aluminium utawa tembaga

6. instalasi Gampang, dening hex ndhukung ing sisih ngisor saka IPC

7. Digawe saka UV tahan Polymer, hardware stainless steel, aluminium nut shearhead.

Kabeh kumpulan liwati tes tensile, operasi pengalaman karo Suhu kiro-kiro saka - 30 ° C nganti test +50 ° C,  test voltase dielectrical ing banyu, test muter suhu, test tuwa, test resistance karat etc.

 

 specification Technical:

kode produk

jalur utama, mm2

line Branch, mm2

Torsi, N * m

Bobot, kg

ZOP-57

25-150

25-95

16

0,085

 

Analog: P3X-95, P4X-150, SLIW57, TTD 151 FJ, TTD 171 FJ, P 640, ОР-95, N 640, P 70

Waterproofed ABC konektor jampel tindikan bisa diinstal karo kabel LV ABC karo terisolasi kabel utusan Neutral lan sistem kabel 4 intine poto-ndhukung. nduwur sirah Terapan, ZOP-57 bisa terisolasi kabel tegangan Low digawe saka aluminium utawa materi tembaga. Low voltase kabel ZOP-57 bisa digunakake ing garis kabel nganti 1000Vac (1000 V).

Low konektor voltase ZOP-57 bisa diwenehake salah siji dhewe utawa bebarengan minangka patemon karo needed fittings liyane voltase Low kabel, Clamps anchor, Clamps suspension, kelompok LV, pancingan sing ana ing Jera LV ABC sawetara fittings produk. Liyane fitting kabel nduwur sirah optik sing gampang dadi Pick munggah miturut resistance mechanical lan diameteripun saka kabel kabel 'saka utusan. Anchoring Clamps  bisa diinstal ing mati-mburi, pindho mati-pungkasan rute kabel. Service Clamps desain ngidini tahan mbukak cekap tanpa nganggo kabel.


Detail produk

Tags Product

 

 

 








  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    :

    Tampilan Online Chat!