Jera wis kasil dirawuhi ing PT / EXPO CHINA 2017 ing Beijing, China.

QQ 图片 20171018162228

IMG_7598 

Jera wis kasil sing ttended at PT / EXPO CHINA 2017 sing kedaden 27-30 th September 2017 ing Beijing, China.

Matur nuwun kabeh kanggo ngunjungi Booth kita

Jera wis kasil sing ttended at PT / EXPO CHINA 2017 sing kedaden 27-30 th September 2017 ing Beijing, China. Matur nuwun kabeh kanggo ngunjungi Booth kita

Lokasi pusat pameran: The National konvènsi Center in Beijing. Booth: Hall E5, Booth 5618. situs saka Exhibition.

Subyek pameran menowo kanggo kita produk diprodhuksi lan kita padha pun

FTTH Serat aksesoris kabel optik, kanggo construction saka jaringan telekomunikasi lan internet.

Kaya kita:

  • nutup serat optik splice (FOSC)
  • kothak serat optik mandap (FODB)
  • FTTH gulung kabel Clamps lan fitting
  • Preformed produk baris lan aksesoris,
  • band stainless steel kanggo cagak lan aksesoris.

Kita padha seneng pelanggan anyar saka: China, Asia Kidul, Amérika Kidul lan Eropah. Many thanks kanggo teka. Mugi kita bisa dibangun sesambetan long-term dening aturan kualitas mesthi kanggo kita partners.

Yen sampeyan bakal duwe pitakon - ora ragu-ragu kanggo hubungi kita.

 

 

 

 


Post wektu: Oct-18-2017

:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Plane

WhatsApp Online Chat !