Galur Clamp PA-3000-We Jera wis dibukak produk anyar

We Jera have finished with the new product used for tension of overhead fiber optic cable, named PA-3000.

Anchoring clamp PA-3000 is self-adjusting, designed to tension ADSS optical fiber cable on overhead telecommunication lines.

Tension ADSS ngawat-ngawati kasusun saka wedges plastik poto-ngatur, kang ngawat-ngawati kabel optik tanpa bakal ngrusak. sawetara saka sudhut kapasitas gripping diarsipaké dening macem-macem jinis wedges ADSS anchor ngawat-ngawati.

The tanggungan stainless steel ngidini panginstalan saka Clamps ing kelompok Pole utawa pancingan ing wilayah pantai.

ADSS tension ngawat-ngawati PA-3000 kasedhiya salah siji dhewe utawa bebarengan minangka patemon karo ADSS FO kelompok kabel lan band stainless steel.

jangkar clmap PA-3000 (5)


wektu Post: Nov-25-2017

:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Piala

WhatsApp Online Chat !