Galur Clamp PA-3000-We Jera wis dibukak produk anyar

We Jera wis rampung karo produk anyar digunakake kanggo kategangan kabel fiber optic nduwur sirah, jenenge PA-3000.

Anchoring ngawat-ngawati PA-3000 punika atur-nyetel, dirancang kanggo tension ADSS kabel serat optik ing garis telekomunikasi nduwur sirah.

Tension ADSS ngawat-ngawati kasusun saka wedges plastik poto-ngatur, kang ngawat-ngawati kabel optik tanpa bakal ngrusak. sawetara saka sudhut kapasitas gripping diarsipaké dening macem-macem jinis wedges ADSS anchor ngawat-ngawati.

The tanggungan stainless steel ngidini panginstalan saka Clamps ing kelompok Pole utawa pancingan ing wilayah pantai.

ADSS tension ngawat-ngawati PA-3000 kasedhiya salah siji dhewe utawa bebarengan minangka patemon karo ADSS FO kelompok kabel lan band stainless steel.

jangkar clmap PA-3000 (5)


wektu Post: Nov-25-2017

:

Tampilan Online Chat!