Aksesoris Distribution Listrik

sistem sambungan electrical Jera sing dikembangaké kanggo nambah linuwih, kinerja, biaya daya kabeh jaringan distribusi daya.

Jera nawakake produk kabel seragam kang pas kanggo sistem sambungan kurang voltase lan medium beda ing dasar konduktor gundhul utawa terisolasi, liwat lemah (nduwur sirah) lan aplikasi lemah.

sawetara produk saka distribusi listrik kalebu:

* Aksesoris Low Voltage ABC kang Applied ing voltase Low solusi line nduwur sirah kanggo macem-macem voltase Low ABC (Aerial bundled Kabel).
* Sedheng lan kabel tegangan tinggi aksesoris kang Applied ing voltase Sedheng solusi nduwur sirah line
Jera ekspor solusi lan paket produk mesthi kanggo ketemu macem-macem syarat pelanggan: wilayah panggunaan, suhu, polusi, asor lan iklim lan geografis liyane, uga kinerja lan biaya daya .

A sawetara saka sudhut aksesoris LV ABC lan aksesoris voltase Sedheng kayata konektor bolted, bolted lugs kabel, repair lengen klambi, anchoring lan Clamps suspension, fitting penundaan kanggo garis MV, soket clevis lan terus blok, clevis werni mripat, Clamps layanan kanggo LV-ABC garis, airdac Clamps, konektor jampel tindikan, konektor wedge, konektor alur, crimping konektor lan lugs, nyudo stainless steel, buckles lan pangayoman piranti, narik peralatan kanggo kurang voltase garis ABC, aksesoris Pole etc kanthi gawe marem dikarepake paket produk dipercaya saka kita pelanggan.

Kabeh mau wis dites karo collaboration saka perusahaan listrik supaya gawe marem syarat lokal lan standar nasional saka kita pelanggan.

Saben dina kita Ngapikake aksesoris kita kanggo entuk tantangan anyar pasar nyebarke electrical global.

:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Car

WhatsApp Online Chat !