konektor kabel lan lugs

Konektor kabel tegangan rendah (liyane disebut kantong kabel) padha dikembangaké kanggo distribusi listrik ing garis daya saka 1 kV. Jera line wis sinau macem-macem ageng saka konektor kurang voltase, karo kumpulan beda lan cara saka karya. Kita dipun ginakaken ing aksesoris kabel jointing paling cocok kanggo tujuan mandap lan sambungan saka garis transmisi

We duwe sawetara ing ngisor iki konektor kabel lan aksesoris:

* Konektor sirah Saw bolt
* lengen klambi Pre-terisolasi
Kabeh konektor kabel sing cocok kanggo aluminium lan tembaga konduktor, saka macem-macem ukuran lan struktur wiring beda kaya dirijen terdampar, ngalangi, babak.

Ing lugs kabel tegangan rendah sing digunakake kanggo konduktor kabel ing garis elektrik 1 kV. Jera riset sawetara saka sudhut lugs kabel, kathah konstruksi lan kepala sekolah karya lan dikembangaké paling cocok kanggo tujuan mandap lan sambungan baris transmisi.

We kudu jinis ing ngisor iki lug kabel:

* Lugs kabel Saw sirah bolt
* Pre-terisolasi lug
lugs kabel sing cocok kanggo Aluminium lan tembaga konduktor, saka macem-macem ukuran lan struktur wiring beda saka dirijen kaya dirijen terdampar, ngalangi lan babak.

Ing ukuran sing paling umum kanggo nyukur lugs kabel sirah bolt 10 kanggo 240 mm2, kanggo pemandangan-terisolasi lugs kabel sing 10 kanggo 95 mm2. fitur iki ngidini kita kanggo kurban sawetara produk paling rampung kanggo sawetara saka sudhut utawa kabel.

We gawé nyukur lugs kabel sirah saka kekuatan dhuwur, tahan karat bahan aluminium.

:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Plane