lugs aluminium bolted

Jera line fitting co., Ltd punika Produsèn saka CLB lugs kabel kabel power lan garis nduwur sirah.
Mechanical lugs kabel bolted kita (liyane disebut lugs konektor) padha dikembangaké kanggo distribusi listrik ing garis daya saka 1-36 kV.

Bolted lugs kabel sing cocok kanggo aluminium lan tembaga lan tembaga kabel, saka macem-macem ukuran lan struktur wiring beda kaya dirijen terdampar, ngalangi, babak, karo kabel konduktor ukuran 4 kanggo 300 mm2.

Jera wis sinau macem-macem ageng saka joints kabel tegangan rendah, medium lan dhuwur, lan karo kumpulan beda lan cara saka karya. Kita dipun ginakaken ing aksesoris kabel jointing paling cocok kanggo tujuan mandap lan sambungan saka garis transmisi. Tlatah panggunaan: komoditas, construction industri, sepur, jalur rèl, terminations electrical kothak lan lemantun, nutup kabel.

We gawé nyukur lugs kabel sirah saka kekuatan dhuwur, karat bahan aluminium tahan, karo plating timah. Zona torsi pindho saka bolts aluminium njamin sambungan listrik mesthi kanggo dhiameter beda kabel, lan anané resistance kritis.
Kabeh lugs kabel listrik padha dites miturut syarat 50483 test nasional lan EN.

Welcome hubungi kita duwe liyane rincian, kita kaya kurban sing sawetara produk paling rampung saka mechanical lugs kabel aluminium.
We fokus ing klien lan lugs kabel aluminium bisa diowahi miturut syarat kanggo nggawe sambungan distribusi listrik luwih dipercaya.

:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Car