kurang voltase aksesoris ABC

Jera wis dikembangaké ing sawetara saka sudhut konektor dipercaya kanggo kabel tegangan rendah, digunakake ing sistem nduwur sirah lan lemah electrical distribusi, werna kilat, bangunan, transportasi, substations. Kabeh fittings bisa Applied ing kabeh jaringan distribusi listrik saka 0,4 kanggo 1,2 KV.
Seragam aksesoris kabel tegangan rendah selaras beda standar regional kita kuwi CENELEC EN-50483-4: 2009, GOST-R, NFC. Produk sing disetujoni kanggo digunakake karo jinis kabel ngisor iki kurang voltase ABC (Aerial bundled konduktor):
- garis LV-ABC karo utusan Neutral terisolasi
- Self-ndhukung LV-ABC garis
- garis LV-ABC karo utusan Neutral Bare
Jera nawakake sawetara dipercaya lan kompetisi LV aksesoris kabel wiring desain modern lan wektu urip dawa kayata Insulation konektor tindikan (IPC), End tutup, sambungan Bimetal, alur konektor Parallel, lugs bolted, Preinsulated kantong, Preinsulated CPTAU lug, Suspension Déwan, Suspension Klem kabel layanan, anchoring krenjang, Dipindhahaké ngawat-ngawati suspension, Service anchoring Déwan, anchoring ngawat-ngawati, jinis Wedge Clamps, LV mati pungkasan ngawat-ngawati, stainless tali baja, Dikiataken Gesper, saddle Kabel lan hubungan, Rambut bolt lan pancing, comealong nduwur sirah lan pulley kanggo konduktor bundled pangeboman, winch Teknik, konektor ngalih Fuse, piranti short-circuiting lan aksesoris pangayoman liyane.
Sawetara produk iki aksesoris ABC voltase Low rampung isine kabeh jinis kabel kasebut.
Fittings Jera kang dirancang kanggo nginstal garis kurang voltase ABC karo utusan Neutral terisolasi, uga poto-ndhukung voltase Low ABC garis lan kurang voltase ABC garis karo utusan Neutral gundhul.
Paket produk Jera 'kanggo LV kabel poto-ndhukung wis saya ngembangaken. We sing semangat kanggo kurban produk qualified modern lan dhuwur. Bantuan kanggo ngatur miturut kasenengan.
Baris pabrik LV-ABC kita bakal seneng nampa pitakonan saka sampeyan, welcome hubungi kita!

:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Piala

WhatsApp Online Chat !