peralatan Earthing

peralatan Earthing iki dikembangaké kanggo nyegah sistem kabel tegangan rendah saka sirkuit cendhak ing distribusi listrik

prabot mbantu supaya kabeh kurang voltase terisolasi line nduwur sirah dadi aman lan tentrem.

Jera 'peralatan Earthing kanggo LV-ABC kalebu:

* Earthing adaptor
* terisolasi Earthing krenjang
* mundhak arrester
Kabeh konektor salaras kanggo standar NFC 33020, CENELEC 50483 4 kelas 1.

Bisa diwenehake karo konektor tindikan terisolasi (IPC)

Kabeh piranti liwati voltase tahan tes perlu jero banyu, pengalaman operasi karo Suhu kiro-kiro saka -60 ° C nganti test +60 ° C, test muter suhu, test resistance karat etc. bahan Insulation sing digawe saka cuaca lan tahan Polymer UV.

:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Flag

WhatsApp Online Chat !