huruf pungkasan

Terisolasi tutup akhir dikembangaké supaya mung di-push liwat konduktor sajrone instalasi, kanggo nyegah kurang voltase sistem kabel konduktor saka sirkuit cendhak ing distribusi listrik.

:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Heart