blok anchor

Anchor blok punika logam U-shaped aman karo clevis (meneng) pin utawa bolt tengen bukaan

jinis Pin aplikasi gumantung ing lapangan panggunaan, bisa rampung minangka pin meneng utawa bolt pin.

Meneng blok pin anchor bisa digunakake ing aplikasi tetanèn, industri lan segara.

Ing wangun meneng pin ngidini Déwan paling gampang, nalika bolt pin ngidini mbukak kunci nalika periode liyane awet panggunaan saka blok dibutuhake.

:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Flag

WhatsApp Online Chat !