Clamps galur Pistol

voltase penundaan ngawat-ngawati dhuwur wis dikembangaké kanggo ndhukung dirijen lan insulators ing garis transmisi nduwur sirah. Kanggo nyambungake kabel power kanggo insulator ing.

hardware line daya iki digunakake karo AAAC, ACSS, ACSR, jinis Bare dijamin saka konduktor transmisi.

Clamps ndhukung ora mung kanggo dhuwur voltase electrical transmisi garis, nanging uga padha digunakake karo kabel fiber optic (OPGW - lemah kabel optik) lan ADSS (kabeh-dielektrik poto-ndhukung), kalebu ing kesatuan preformed. Informasi iki kapacak ing wilayah distribusi fiber optic kita situs.

Clamps penundaan nglindhungi kabel nalika kathah instalasi, ngontrol gerakan saka posisi saka dirijen marang angin karo oscillation, geter, lan ngurangi stress electrical. Release saka mbukak kasebut dikendhalèkaké déning genggeman sumbu, kang bisa sabenere diatur kanggo tahan pasukan sing dibutuhake ing dhuwur voltase kabel pangeboman electrical.

Déwan penundaan dhuwur voltase bisa ana karo mripat soket, Pole clevis fitting, u-clevis, soket miturut sarat customer kang.

Penundaan ngawat-ngawati digunakake endi kathah dinamis amba bisa kelakon. Alangan desain Kabukti, lan unsur kekuatan dhuwur ngurangi risiko karusakan baris daya nduwur sirah.

dhuwur voltase Clamps penundaan sing digawe saka

* Hot dip galvanis mati wesi casted
* kekuatan dhuwur karat wesi aluminium tahan
clip digawe saka aluminium alloy utawa wesi ductile.

Hardware - hot dip galvanis baja

dhuwur voltase aksesoris penundaan liwati resistance karat, suhu muter lan tes tuwa.

:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Car

WhatsApp Online Chat !