fittings insulator Polymer

Jera riset sawetara saka sudhut fittings kanggo Polymer lan gabungan insulators, digunakake ing voltase Sedheng lan voltase garis nduwur sirah High. Kanggo kabeh aksesoris kanggo line Transmission nduwur sirah karo dijamin Arman System MV (10-36KV) utawa AAAC, ACSR, sistem kabel ACSS karo voltase 10-35kV, salah siji saka pancasan paling kritis melu ing milih hardware senar tepat kanggo cocog karo syarat mbukak tension, dimensi lan dadi panggunaan ing tuwa electrical.
Composite Polymer insulator mburi fitting lan liyane jinis insulator fitting sing digawe saka bahan kualitas dhuwur, kanthi galvanization dip panas tepat lan dimensi kanggo ketemu sawetara kabel saka requirement sak construction saka baris karo AAAC, sistem kabel ACSR, ACSS karo voltase 10-35kV, kang ngilangake risiko Gagal baris transmisi daya listrik saka gerakan angin, getaran.
Khas Polymer sistem fittings insulator wis Applied kanthi nggunakake Mripat fitting, Soket fitting, Ball fitting, Clevis fitting, Rod fitting, Y-clevis, U-samberan. Kabeh pasamuwan link fitting liwati muter suhu lan tes tuwa, test resistance karat, test tension. Njamin line Jera sing kita Polymer pin insulator mburi fitting syarat technical internasional.
campuran prodhuk Jera kang fittings-dhuwur voltase lan aksesoris baris daya wis saya ngembangaken. We fokus ing solusi lengkap kanggo kita pelanggan.

:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Tree