U-bolts

U-samberan wis dikembangaké minangka bagéan saka hardware Pole line.

hardware line daya iki hardware deadend, bisa nggunakake Clamps suspension, mripat werni, pranala single plate, u-clevis, mripat clevis ing nginstall (OPGW - lemah kabel optik) lan ADSS (kabeh-dielektrik poto-ndhukung), AAAC, ACSS, ACSR, jinis Bare dijamin saka konduktor transmisi.

Uga U Bolts digunakake minangka clip tali kawat karo part casted, supaya fixate dirijen utawa tali nang iku, dening tightening perkakas.

Sing jinis instalasi asring kalebu grip wong preformed. Informasi iki kapacak helical area fittings line Situs web kita.

Sing aksesoris liwati muter suhu lan tes tuwa, test resistance karat, test tension ing Déwan karo hardware line Pole cocok

unsur kekuatan dhuwur ngurangi risiko kabel slipping utawa karusakan liyane sak periode operasi ing baris daya nduwur sirah. Saged mbangun struktur mesthi lan alangan Kabukti soyo tambah saka kabel tegangan dhuwur ing garis transmisi nduwur sirah.

:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Car