Universal peserta

Universal peserta minangka bagean chain saka hardware Pole line.

Digunakake karo bolt lan u-samberan, pranala single plate, mripat werni, mripat soket nalika OPGW, ADSS, AAAC, ACSS, konduktor transmisi ACSR kang diinstal.

Kabeh pasamuwan hardware Pole liwati suhu muter lan tes tuwa, test resistance karat, test tension

:

Tampilan Online Chat!