Wedge Clamps deadend

Kabel tegangan dhuwur wedge Clamps deadend digunakake kanggo jangkar kanggo kabel terisolasi konduktor mati-pungkasan electrical
fitur Key:

1. Clamps Tension nglirwakake pasukan sing dibutuhake ing dhuwur voltase kabel pangeboman electrical.

2. Dilengkapi konektor tindikan jampel, kang ngilangke acara short circuit.

4. Tension ngawat-ngawati nduweni alangan-Kabukti, kang ngurangi risiko karusakan amarga gerakan angin lan getaran.

5. Tension ngawat-ngawati ngurangi stress electrical.

6. salaras kanggo medhot netepi mbukak tithik (MBFL) saka kabel, kang kudu nglirwakake kanggo munggah 95% saka mbukak bejat iku.

7. Clamps Galur sing digawe saka

Corrosion aluminium tahan awak alloy
Frost, panas lan sinar-UV tahan plastik
Galvanized baja thimble
tanggungan Stainless

Analog: DN-35 Rpi, DN-70 Rpi, DN-120 Rpi, SO255

voltase Sedheng nduwur sirah line tension Clamps Jera kang wis liwati test tombol kita kuwi: test suhu uv tuwa, tes tuwa karat, pokok test kekuatan tensile.

Welcome hubungi kita duwe rincian liyane babagan Clamps kabel anchor.

Jera nawakake macem produk paling rampung aksesoris electrical garis nduwur sirah OHL.

:

Tampilan Online Chat!