Aksesoris Distribution Fiber Optic

komponen fiber optic Jera kang dikembangaké kanggo nambah kinerja, linuwih, daya iki biaya lan pangopènan kabeh jaringan komunikasi.

Jera line nawakake sawetara saka sudhut produk komunikasi teknologi fiber optic modern kang Applied karo macem-macem kumpulan kabel fiber optic, kaya kabeh-dielektrik kabel poto-ndhukung (ADSS), serat optik, nonconductive, riser (OFNR), fiber optik, konduktif (OFC ), fiber optik, nonconductive (OFN), serat kabel optik karo baja utawa FRP utusan (tokoh-8 kabel optik), kabel Drop.

We kasil Integrasi komponen serat optik kita lan solusi ing jaringan data lan data pusat terpadu; FTTx, FTTH, solusi FTTB; EPON, GPON, proyèk BPON; telekomunikasi internasional GSM, WiFi (telekomunikasi) proyèk.

sawetara produk kanggo distribusi fiber optic kalebu:

* Jaringan optik Pasif (PON) komponen
* Fiber Optic aksesoris kabel

We sumber kita pelanggan karo paket produk optic serat mesthi kanggo ketemu macem-macem syarat lan pangarepan karo produk kualitas dikirim ing wektu lan rega sing padha.

A sawetara saka sudhut jaringan optik Pasif (PON) komponen lan aksesoris kabel Fiber Optic kayata serat Splice Closures (FOSC), Serat Distribution Box (FDB), Frame Distribution Optical (ODF), Optik Distribution Points (ODP), Sockets Distribution Optical , Face Plate, serat Patch Cords, serat pigtails, serat adaptor, serat Konektor, PLC Splitters, Protection Lengan, serat kabel Tension utawa anchoring Clamps, Clamps suspension, nyelehake kabel penjepit, kelompok serat Pole optik, bolts, blok , turnbuckles lan fitting liyane lan kumpulan kabel. Kabeh sawetara bakal kebak gawe marem dikarepake pelanggan kita sak construction saka jaringan kabel fiber optic.

Kabeh mau wis diuji sesuai karo standar nasional.

Sawetara produk sing sade uga beda-beda kanggo kito, nanging kita siap kanggo nambah sawetara kita aksesoris kabel fiber optic utawa miwiti model anyar (OEM) miturut penjenengan lan lingkungan pasar.

:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Flag

WhatsApp Online Chat !