Anchor lan penundaan kelompok

Penundaan lan tension kelompok padha dirancang kanggo jangkar utawa suspense ing ADSS, OFNR, tokoh-8, FTTX, kabel mati-mburi tension utawa penundaan Clamps. Kajaba iku, digunakake kanggo nutup optik Serat (FOSC) minangka panyimpenan kanggo slacks kabel, kang katon sak construction saka

jaringan telekomunikasi ing garis nduwur sirah karo ADSS, FTTH, nyelehake kabel kabel.

Jera sawetara produk saka krenjang kanggo instalasi kabel telekomunikasi kalebu anchoring kelompok, kelompok suspension, C-pancingan, FTTH babak pancingan, amba pancingan, kelompok Pole, SS pancingan, panyimpenan kabel slack lan macem-macem irungnya lampiran.

Kelompok bisa gampang ditempelake ing bangunan, untaian utawa cagak karo ngawut-awut khusus, bolts utawa band stainless steel karo buckles ing. tali stainless steel lan buckles kasedhiya ing Jera banding area web kang.

We nyedhiyani pelanggan kita dening anchor lan penundaan kumpulan, kang wis diuji karo mati-pungkasan kabel warata lan babak Applied ing mati-mburi, pindho rute mati-pungkasan lan sudhut sing beda.

kelompok lan pancingan Jera kang digawe saka bahan baja, aluminium, bahan stainless steel, apa grantee resistance karat dhuwur lan wektu dawa saka panggunaan. pengalaman operasi karo Suhu kiro-kiro saka -60 ° C nganti -60 ° C.

:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih House