Anchor Klem kanggo tokoh-8 kabel

Clamps Tension dirancang kanggo jangkar kabel optik tokoh-8 serat saka dhiameter beda, lan jinis utusan '. Kabeh Clamps ana poto-nyetel. Needed mechanical kekuatan lan ngawat-ngawati saka kabel ngrambah dening wedges lan awak conical saka ngawat-ngawati.

Kabeh nduwur sirah tension fiber optic Jera kang Clamps kanggo jinis 8 kabel dipérang 2 kelompok, gumantung ing jinis utusan

* Anchoring Clamps kanggo tokoh-8 kabel karo utusan baja
* Anchoring Clamps kanggo tokoh-8 kabel karo utusan dielektrik
Saben jinis utusan mbutuhake kasebut tipe wedges lan materi awak. Umume kanggo FRP, Kevlar utusan digunakake wedges plastik lan awak saka ngawat-ngawati, déné kanggo utusan logam digunakake Zink untu lan materi awak aluminium. Umumé, kabel optik karo utusan baja mbutuhake mbukak mechanical luwih, lan iki rampung njamin dening bahan kekuatan aluminium dhuwur sing Applied ing Clamps anchor. Fleksibel tanggungan stainless steel khas.

Kita Clamps tension wedge ora Cut Jaket kabel lan njamin wektu dawa saka panggunaan.

Sing fittings kabel fiber optic bisa Applied ing mati-mburi, pindho mati-pungkasan utawa pindho rute kabel anchoring.

ADSS Clamps anchor sing digawe saka

* Flexible stainless steel tanggungan
* Serat kaca dikiataken, UV tahan awak plastik lan wedges

The tanggungan stainless steel ngidini panginstalan saka Clamps ing kelompok Pole, pancingan.

Kabeh kumpulan liwati tes tensile, pengalaman operasi karo Suhu kiro-kiro saka -60 ° C nganti test +60 ° C, test muter suhu, test tuwa, test resistance karat etc.

:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Heart