Down Clamps timbal

Down mimpin Clamps dirancang kanggo fixate kabel serat optik dhiameter beda, ing cagak, menara, nalika mudhun-anjog rute utawa munggah-anjog rute sing perlu. Biasane iki aksesoris fiber optic diinstal karo kabel transmisi ing kedaden saka 1 kanggo 2 meter. Ana rong jinis utama hardware gulung pangeboman iki:

* Down timbal ngawat-ngawati kanggo cagak
* Down timbal ngawat-ngawati kanggo menara
Kabeh aksesori kabel iki darmabakti kanggo fixate ADSS, OPGW, lan gulung liyane babak kabel serat optik. Mbantu supaya slipping, goyang, lan attrition saka kabel sak panggunaan saka kahanan cuaca lan angin.

Down Clamps timbal sing digawe saka bahan stainless steel, aluminium, Stamping. Sing insures resistance karat dhuwur lan njamin wektu dawa saka panggunaan.

Jera nawakake kabeh joints kabel lan aksesoris, kang perlu ing construction saka jaringan nduwur sirah transmisi: kelompok Pole, Pole banding, band stainless steel lan buckles, pancingan, turnbuckles, blok, dampers geter spiral, kabel slack panyimpenan, alur konektor podo.

Kabeh kumpulan liwati tes tensile, pengalaman operasi karo Suhu kiro-kiro saka -60 ° C nganti test +60 ° C, test muter suhu, test tuwa, test resistance karat etc.

:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih House