Suspension Klem kanggo tokoh-8 kabel

Suspension utawa support ngawat-ngawati kanggo tokoh-8 kabel bisa diinstal ing kedaden singkat ing cagak penengah.

Dipuntedahaken aksesoris penundaan serat optik sing digawe saka UV plastik tahan, piring galvanized baja lan hardware. Iki ngidini gampang banget ing instalasi kabel serat optik lan ditempelake Pole (beton, kayu-kayuan, logam) karo pancing penundaan utawa tali stainless steel.

Utusan saka serat optik tokoh-8 kabel digawe saka bahan: baja, FRP, Kevlar, AAC. Ukuran kabel optik utusan bisa uga beda. Nanging, ing samangke, desain unik saka serat optik kabel penundaan ngawat-ngawati ngidini panggunaan model single tinimbang jinis. Iki ngrambah dening loro outers alur bagean plastik saka aksesoris, nyedhiyani panggunaan karo pancing utawa band stainless steel sajrone instalasi Pole.

Serat optik route kabel bisa terus utawa ngowahi, karo ngarepke nganti 25.

Piring logam saka ngawat-ngawati ngidini panginstalan ngawat-ngawati ing Pole kanthi nggunakake band stainless steel lan pigtail pancing utawa kelompok. Kelompok, pancingan lan strapping kasedhiya salah siji dhewe utawa bebarengan minangka patemon karo penundaan ngawat-ngawati.

Kabeh kumpulan liwati tes tensile, operasi pengalaman karo Suhu kiro-kiro saka - 60 ° C nganti test +60 ° C, test muter suhu, test tuwa, test resistance karat etc.

:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Flag