dampers geter

Geter damper dirancang kanggo ngontrol frekuensi dhuwur geter Aeolian saka garis transmisi. dampers geter bisa digunakake karo kabel optik lemah (OPGW), kabeh (ADSS) kabel poto-ndhukung dielektrik.

geter Angin-mlebu nggawe lan boten seimbang kalebet, kang nimbulaké kekeselen saka kabel ing panggonan Anchored saka dirijen, near hardware ditempelake kaya Clamps tension suspension, lan urip dadi saka ADSS, kabel OPGW sing cendhak banget.

Nalika damper geter wis diinstal, iku bakal sampah energi geter Aeolian, dhewe.

Jera line fittings riset pengalaman paling tartamtu lan paling apik ing mbuang geter aeolian, dening kalebu ing ngisor iki dampers geter ing sawetara produk kita:

Stockbridge geter damper
geter Spiral damper
Ing ukuran lan géomètri saka dampers pengaruhe jumlah energi sing sampah marang geter aeolian. Geter damper bakal milih miturut span lan dirijen syarat tartamtu.

dampers geter sing digawe saka bahan stainless steel, aluminium, Stamping, baja. Sing insures resistance karat dhuwur lan njamin wektu dawa saka panggunaan.

Jera nawakake kabeh joints kabel lan aksesoris, kang perlu ing construction saka jaringan nduwur sirah transmisi: kelompok Pole, Pole banding, band stainless steel lan buckles, pancingan, turnbuckles, blok, dampers geter spiral, kabel slack panyimpenan, alur konektor podo.

Kabeh kumpulan liwati tes tensile, pengalaman operasi karo Suhu kiro-kiro saka -60 ° C nganti test +60 ° C, test muter suhu, test tuwa, test resistance karat etc.

:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Tree