Serat nutup splice optik

Serat optik nutup splice (FOSC) padha dikembangaké kanggo nggunakake ing daur ulang tengah lan pungkasan rute kabel mil sak construction saka jaringan optik serat. Migunani kanggo peserta serat intine dening campuran splicer lan tabung shrink baja panas. Umum Applied nduwur sirah, ing cagak utawa ing limbah, saluran lan beya industri.
FOSC menehi pangayoman liyane dipercaya lan wektu urip dawa panggunaan dibandhingake serat kothak mandap optik kanggo kabel daur ulang dipakani tengah, kanggo nyambung karo kabel kapasitas cilik ing teknologi FTTx saka construction internet. Iki dipun ginakaken dening pangayoman shrink panas joints lan exhaust online.
FOSC kita sing digawe saka cuaca lan UV tahan bahan kawitan bahan plastik.
Serat optik nutup splice diinstal kanthi bolts utawa siji utawa loro bands stainless steel karo jinis cocok saka Gesper. Kabeh produk sing gegandhengan uga pribadi sing bisa nemokake ing sawetara produk kita.
FOSC ketemu ketemu kriteria tombol standar RoHS regional, CE.

:

Tampilan Online Chat!