soket distribusi Optical

Distribusi Optical soket (titik) uga disebut pungkasan pengguna terminating kothak iku sawijining ditempelake minangka stopkontak tembok. TCTerms distribusi Optical dirancang kanggo solusi FTTH lan jaringan optik pasif. Kang aplikasi FTTH Handy, soket optik serat digunakake kanggo siksa cop optik serat, patch cop, cop pigtail, karo adaptor miturut syarat customer.
FTTH fiber optic soket wis loro, utawa papat bandar, kang menehi instalasi saka siji utawa loro adaptor fiber optic, dibangun ing tilas SC biasa.
Fiber optic kothak mandap Jera kang nyedhiyani pangayoman mechanical, Manajemen route serat fleksibel lan kontrol, gampang instalasi amarga saka fitur, dipun ginakaken ing desain kabeh kothak optic mandap FTTH Serat.
Jera nawakake kabeh faceplates serat FTTH optik, karo aksesoris FTTH needed: serat Rambut, serat Patch Kabel, serat adaptor, Protection Lengan, Serat optik mandap Box, serat Splice Press, Selehake kabel Clamps, Down mimpin Clamps, kelompok Pole , Pole banding, anchoring Suspension Clamps, kabel slack panyimpenan, etc. We kurban paling rampung part optik pasif aplikasi FTTH.
Kabeh aksesori sing FTTH lulus saking ujian pengalaman operasi karo Suhu kiro-kiro saka -60 ° C nganti -60 ° C test tuwa, test resistance karat, test IP etc.
Welcome hubungi kita duwe liyane rincian.

:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Plane

WhatsApp Online Chat !