Helical Line Fittings

Solusi Jera kanggo ADSS lan OPGW kabel sing dikembangaké kanggo nambah linuwih, kinerja, biaya daya kabeh jaringan distribusi daya.
Jera nawakake fittings wong preformed kanggo Bare terisolasi cabling nduwur sirah kanggo aluminium lan tembaga sistem kanggo sektor Set distribusi daya lan jaringan sepur. Fittings helical uga digunakake ing jaringan telekomunikasi nduwur sirah kanggo genggeman ADSS lan OPGW kabel fiber optic.

Jera sawetara produk produk baris preformed kalebu: wong grip mati-mburi, grip suspension, hubungan sisih, hubungan kembar, hubungan ndhuwur insulator, kesatuan waja, splices tension lengkap, kanggo aluminium, tembaga, utawa galvanis adhedhasar konduktor.
Grip dimaksudaké kanggo anchoring garis transmisi daya nduwur sirah, cahya werna, transportasi tanah, unsur bangunan lan konstruksi kang nyedhiyani cara paling efektif dina kanggo nggayuh wong untaian. Iki unik, siji-Piece mati-mburi neat katon lan bebas saka bolts utawa piranti nyekeli-kaku dhuwur. Mati-mburi wong kabel grip ana pisanan kurban daur ulang cabled, fitur sing nyedhiyani liyane kekiatan, tensioning luwih gampang lan daya adaptasi kanggo macem-macem guying. GUY-GRIP Mati-ends sing digawe saka bahan sing padha minangka untaian kang lagi Applied. Padha kudu digunakake ing hardware sing dianakaké ing posisi tetep. Ing baris fitting nduwur sirah kudu ora diijini kanggo muter utawa muter bab sumbu untaian ing. Padha ora bisa ngirim digunakake minangka pribadi kalebu teka-alongs, narik-in grip, etc

Kabeh mau wis dites karo collaboration listrik lan telekomunikasi perusahaan supaya gawe marem syarat lokal lan standar nasional saka kita pelanggan.

Saben dina kita - Jera sing Ngapikake aksesoris kita kanggo entuk tantangan anyar pasar nyebarke electrical lan jaringan global.
We are fokus ing kualitas lan ing solusi rampung kanggo kita pelanggan.
Welcome hubungi kita

:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih House

WhatsApp Online Chat !