wong grip mati-mburi

Jera gawé fittings wong preformed kanggo Bare terisolasi konduktor kabel nduwur sirah.
Jinis sing paling umum saka helical line fitting disebut produk baris liyane preformed punika: mati-mburi wong grip. Wong genggeman mati-ends digunakake ing menara utawa kayu-kayuan cagak ing construction saka jaringan distribusi. Mati-mburi wong grip sing digawe saka bahan sing padha minangka dirijen kang padha Applied, aluminium, tembaga, baja galvanis
Umumé mati-mburi wong grip bisa digunakake ing distribusi daya listrik utawa ing jaringan telekomunikasi nduwur sirah kanggo fixate ADSS lan OPGW fiber optic kabel kanggo cagak lan menara.
Grip sing dimaksudaké kanggo jangkar dirijen nduwur sirah utawa wong untaian nggayuh saka kutub. Unik, desain siji-Piece tanpa bolts utawa dhuwur-kaku nyekeli piranti njamin gampang instalasi karo wektu dawa saka preformed helical Clamp Fitting.
Jera saged berkembang mati-mburi wong kabel grip miturut specification kabel.
Kabeh saka kabel kawangun ends mati kita wis dites karo collaboration listrik lan telekomunikasi perusahaan supaya gawe marem syarat lokal kita pelanggan. Salajengipun, Jera wis sawetara lengkap fasilitas testing kanggo nerusake tes saka kabel helical.

Saben dina kita Ngapikake aksesoris kita kanggo entuk tantangan anyar pasar nyebarke electrical lan jaringan global.
We are fokus ing kualitas lan ing solusi rampung kanggo kita pelanggan.
Welcome hubungi kita

:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Car

WhatsApp Online Chat !