ACCC, grip wong ACSR

Aluminium deadends digunakake ing cagak utawa menara logam ing construction saka jaringan transmisi ing distribusi listrik adhedhasar ACCC lan konduktor ACSR.
Grip aluminium sing digawe saka kekuatan dhuwur kabel karat tahan aluminium, dijamin dening lapisan wedhi lan lim, bisa digunakake ing lingkungan sembarang. Grip aluminium helical dirancang kanggo terus dirating kekuatan kebak aluminium (ACC), utawa aluminium (ACCC), utawa aluminium dijamin baja (ACSR) konduktor.
Biasane diinstal ing dirijen, ora mbutuhake piranti sembarang.

Jera line produksi preformed saged nyetel kabel kawangun mati ends ing sesuai kanggo kabel sheet data klien '.

Kabeh ADSS grip mati pungkasan kita lan kawangun aksesoris kabel wis dites karo collaboration listrik lan telekomunikasi keperluan supaya gawe marem syarat kita pelanggan.
Jera wis sawetara lengkap peralatan test kanggo nerusake ing test jinis ends mati heliformed saka preformed sawetara produk baris.
We fokus ing kualitas lan sawetara lengkap grip baja kawangun, kang kalebu: wong grip kabel fiber optic mati-mburi, grip suspension, hubungan sisih, hubungan kembar, hubungan insulator ndhuwur, kesatuan waja, splices tension lengkap, thimbles casted, Pole fittings (anchor blok, mripat werni), gerakan kontrol damper etc.
Saben dina kita Ngapikake produk kita kanggo entuk tantangan anyar pasar nyebarke electrical lan jaringan global.
Welcome hubungi kita

:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Piala

WhatsApp Online Chat !