ADSS grip kabel wong

ADSS mati-mburi genggeman digunakake ing cagak utawa menara logam ing construction saka jaringan distribusi ing telekomunikasi karo kabel ADSS fiber optic.
ADSS kabel deadend grip sing digawe saka baja galvanis, dijamin dening lapisan wedhi khusus lan lim.
Biasane diinstal ing jaket nduwur sirah kabel serat optik ADSS plastik, ora mbutuhake piranti sembarang. Bare, warata, tokoh 8 kabel sing dilarang kanggo digunakake karo jinis iki saka fitting helical preformed.

Jera line produksi preformed saged nyetel kabel kawangun mati ends ing sesuai kanggo kabel sheet data klien '. Nalika kekuatan tension dhuwur, iku kudu Applied genggeman ADSS helical karo njaga splice supaya kanggo nglindhungi serat inti saka bakal ngrusak sak tensioning. Ngelawan, iku bisa Applied ADSS preformed kabel genggeman tanpa njaga, nalika tension iku ing 9 KN, karo thimble utawa tanpa iku.

Kabeh ADSS grip mati pungkasan kita lan kawangun aksesoris kabel wis dites karo collaboration listrik lan telekomunikasi keperluan supaya gawe marem syarat kita pelanggan.
Jera wis sawetara lengkap peralatan test kanggo nerusake ing test jinis ends mati heliformed saka helical sawetara produk baris.
We fokus ing kualitas lan sawetara lengkap grip baja kawangun, kang kalebu: wong grip mati-mburi, grip suspension, hubungan sisih, hubungan kembar, hubungan ndhuwur insulator, kesatuan waja, splices tension lengkap, thimbles casted, fitting Pole (blok anchor , bal mripat), gerakan kontrol damper etc.
Saben dina kita Ngapikake produk kita kanggo entuk tantangan anyar pasar nyebarke electrical lan jaringan global.
Welcome hubungi kita

:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Truck

WhatsApp Online Chat !