wong grip Strand kabel

Kawangun kabel mati pungkasan wong-grip dikembangaké kanggo genggeman kabel untaian sajrone instalasi ing Pole kayu siji gadhah construction distribusi, utawa menara konkrit, minangka analog saka wedge klasik mati pungkasan untaian Clamps.
Grip Strand wong digawe saka baja galvanis, ASTM A475 standar saka kabel.
Wong-genggeman mati-ends ora mbutuhake piranti khusus kanggo instalasi lan bisa dipasang ing tali kawat untaian, langsung. Ukuran Strand Guy kabel kang wis dirating terus luwih saka kekuatan bejat dirating saka wong Strand iki ngrambah dening wangun kabel khusus lan konfigurasi saka genggeman deadend lan wedhi lan lim uyuh.
Liyane disebut Big Grip utawa kabel untaian produk mati pungkasan Guy wis nyebar wiyar ing donya lan cocog kabeh syarat needed mbukak tension lan kekiatan jaringan distribusi ing loro wilayah: telekomunikasi karo serat optik ADSS kabel lan distribusi listrik karo ABC, AAAC, ACSR , ACSS, gundhul lan dijamin konduktor
Jera preformed line produksi saged nyetel kabel kawangun menara wong deadend sesuai kanggo specification saka kabel klien untaian.
Kabeh Distribution-Grip kita Mati-mburi wis dites karo collaboration listrik lan telekomunikasi keperluan supaya gawe marem syarat kita pelanggan.
Jera helical wis sawetara lengkap peralatan test kanggo nerusake ing test jinis ends mati heliformed saka preformed genggeman wong baja terdampar sawetara kabel.
We fokus ing kualitas lan sawetara lengkap grip baja kawangun, kang kalebu: wong grip mati-mburi, Strand wong grip, grip suspension, hubungan sisih, hubungan kembar, insulator hubungan ndhuwur, kesatuan waja, splices tension lengkap, thimbles, Pole fittings (anchor blok, mripat werni), gerakan kontrol damper etc.
Saben dina kita Ngapikake produk kita kanggo entuk tantangan anyar pasar nyebarke electrical lan jaringan global.
Welcome hubungi kita!

:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Star

WhatsApp Online Chat !