Insulator preformed hubungan

Jera gawé ikatan preformed insulator kanggo Bare terisolasi konduktor nduwur sirah, kang kudu aman kanggo insulators saka macem-macem: insulators Polymer, porselen spool insulator, Keramik spool insulator, shackle insulator, kupu insulator, kirim-jinis insulators etc.
hubungan distribusi preformed kanggo insulator sing naleni conductors karo gulu utawa kepala insulator, saka ndhuwur utawa bagéan sisih
grip Guy kanggo insulators sing digawe ing sesuai kanggo Applied jinis dirijen: ACCC, ASCR, ABC terisolasi. Jinis dirijen pengaruh nduwur sirah ing ciri jampel saka hubungan insulator helical, lan sawijining jinis.
Jera line bisa kurban Polymer terisolasi hubungan galvanized helical insulator, hubungan aluminium kembar, hubungan ndhuwur helical, hubungan spool helical, sisih hubungan helical kanggo ngamanake ACCC, ASCR, konduktor ABC ing insulator, ing menara utawa kayu-kayuan cagak ing construction saka distribusi daya listrik lan jaringan transmisi.
Hubungan insulator preformed biasane sing digawe saka bahan sing padha minangka dirijen, kang padha Applied: aluminium, baja karbon galvanis. Sing nyedhiyani nyekeli unggul lan kinerja electrical karo ciri jampel paling bagean Applied.
Unik, desain siji-Piece tanpa bolts utawa dhuwur-kaku nyekeli piranti njamin gampang instalasi karo wektu dawa saka hubungan insulator preformed.
Jera saged berkembang kabel grip preformed miturut specification kabel lan jarak antarane cagak. Kabeh saka kabel kawangun kita fittings wis dites karo collaboration saka perusahaan listrik supaya gawe marem syarat lokal kita pelanggan. Salajengipun, Jera wis sawetara lengkap fasilitas testing kanggo nerusake tes saka kabel helical.

Saben dina kita Ngapikake aksesoris baris preformed kita kanggo entuk tantangan anyar pasar nyebarke electrical global.
We are fokus ing kualitas lan ing solusi rampung kanggo kita pelanggan.
Welcome hubungi kita

:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Truck

WhatsApp Online Chat !