hubungan ditutupi

Dasi ditutupi punika jenis preformed dasi distribusi pindho utawa hubungan kembar helical sing dikembangaké kanggo ngamanake dirijen ndhuwur utawa sisih alur saka insulator porselen.
Plastik ditutupi sisih dasi digunakake kanggo dijamin konduktor bundled pangeboman ing jaringan distribusi listrik MV lan Set.
Plastik dijamin hubungan preformed biasane Applied ing pasangan, lan diinstal ing ngelawan kanggo saben liyane. Bisa digunakake minangka loro hubungan ndhuwur lan ing sisih insulator.
Preformed insulator dasi digawe saka baja hot dip dhuwur kekuatan galvanis, kanthi dijamin dening Polymer, kang ngubengi kabel metal Bare dasi, lan insulate iku. Sing nyedhiyani nyekeli unggul lan kinerja electrical karo ciri jampel paling bagean Applied.
Ukuran tengen helical sisih dasi gampang kanggo ngenali dening kode werna.
Kabel kawangun sisih hubungan Jera kang nyedhiyani pangayoman banget mesthi kanggo kabel sak paling umum jinis gerakan: geter, galloping kang diinstal ing kirim jinis insulator.
Unik, desain siji-Piece tanpa bolts utawa dhuwur-kaku nyekeli piranti njamin gampang instalasi karo wektu dawa saka hubungan insulator ditutupi preformed.
Jera saged berkembang kabel grip preformed lan hubungan sisih preformed miturut specification kabel, diameter gulu insulator lan jarak antarane cagak.
We are fokus ing kualitas lan ing solusi rampung kanggo kita pelanggan.
Welcome hubungi kita!

:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Key