hubungan sisih

Dasi sisih iki dikembangaké kanggo ngamanake dirijen kanggo sisih alur saka insulator porselen.
Wire kawangun insulator hubungan sisih sing digawe saka aluminium dijamin baja, aluminium, bahan galvanized baja. Material hubungan Heli gumantung ing jinis material saka dirijen kanggo Applied karo, ACCC utawa ACSR. Hubungan sisih baja Galvanized arang nggunakake, dibandhingake hubungan sisih aluminium.
Tambahan dilengkapi pita Rube. Sing nyedhiyani nyekeli unggul lan kinerja electrical karo ciri jampel paling bagean Applied.
Dasi sisih digunakake kanggo Bare konduktor bundled pangeboman ing MV lan Set jaringan transmisi daya. Lagi intended kanggo ngarepke line luwih gedhe saka ndhuwur gaya alur hubungan.
Kabel kawangun sisih hubungan Jera kang nyedhiyani pangayoman banget mesthi kanggo kabel sak paling umum jinis gerakan: geter, galloping kang diinstal ing kirim jinis insulator.
Unik, desain siji-Piece tanpa bolts utawa dhuwur-kaku nyekeli piranti njamin gampang instalasi karo wektu dawa saka hubungan insulator preformed.
Jera saged berkembang preformed wong-grip lan hubungan sisih preformed miturut specification kabel, diameter gulu insulator lan jarak antarane cagak.
We are fokus ing kualitas lan ing solusi rampung kanggo kita pelanggan.
Welcome hubungi kita.

:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Piala

WhatsApp Online Chat !