hubungan spool

Helical dasi spool iki dikembangaké kanggo ngamanake dirijen kanggo sisih alur spool insulator.
Hubungan spool preformed insulator sing digawe saka aluminium dijamin baja, aluminium, bahan galvanized baja.
Saben kabel kawangun spool dasi tambahan dilengkapi karo tabung dasi elastomeric, kang dirancang kanggo ngurangi Gagal dadi kanggo Bare kabel lan spool insulators. Sing nyedhiyani nyekeli unggul lan kinerja electrical karo ciri jampel paling bagean Applied.
Insulator spool dasi digunakake kanggo Bare konduktor bundled pangeboman ing MV lan Set jaringan transmisi daya. Lagi intended kanggo ngarepke line luwih gedhe saka ndhuwur gaya alur hubungan.
Jera kang helical spool dasi nyedhiyani pangayoman mesthi kanggo kabel sak paling umum jinis gerakan: geter, galloping kang diinstal ing jinis spool insulator.
Jera saged berkembang mati ends preformed lan hubungan spool preformed miturut specification kabel, diameter gulu insulator lan jarak antarane cagak.
We are fokus ing kualitas lan ing solusi rampung kanggo kita pelanggan.
Welcome hubungi kita

:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Truck