hubungan Top

Hubungan Top dirancang kanggo cocog sirah, gulu insulators Polymer, porselen insulator, kirim-jinis insulators kanggo dirijen Applied, saka sisih ndhuwur insulator. Insulator dasi ndhuwur digunakake kanggo Bare konduktor bundled pangeboman ing MV lan Set jaringan transmisi daya. Tie ndhuwur kanggo insulator Polymer sing digawe saka aluminium dijamin baja, bahan aluminium. Material hubungan ndhuwur heliformed gumantung ing jinis material saka dirijen kanggo Applied karo, ACCC utawa ACSR. Preformed dasi insulator ndhuwur tambahan dilengkapi pita Rube kanggo ngurangi abrasion saka dirijen lan insulator.
Jera kang kabel pametumu kawangun insulator hubungan ndhuwur jinis ing ngisor: top dasi wraplock, ndhuwur dasi kembar (pindho support dasi). Loro jenis hubungan ndhuwur helical nyedhiyani cara apik nggayuh kabel, dibandhingake dasi tangan liwat line kesatuan njaga
Unik, desain siji-Piece tanpa bolts utawa dhuwur-kaku nyekeli piranti njamin gampang instalasi karo wektu dawa saka preformed insulator ndhuwur hubungan.
Jera saged berkembang grip tension preformed lan hubungan ndhuwur preformed miturut specification kabel, diameter gulu insulator lan jarak antarane cagak.
We are fokus ing kualitas lan ing solusi rampung kanggo kita pelanggan.
Welcome hubungi kita.

:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Truck