Steel Bandings

Banding utawa strapping produk lan aksesoris dikembangaké kanggo mbendel item bebarengan, kanggo masang fittings industri kanggo cagak. sistem banding pesawat saka bahan fastening lan piranti mbenakake khusus digawe saka stainless steel utawa baja, sidik bahan khusus, gas, industri lenga lan pertambangan, mbenakake pratandha kanggo baris daya.

Amarga kaluwihan minangka urip layanan lengkap; banget gampang lan trep dienggo, aman lan tightly Masang, strapping aksesoris bisa Applied banget digunakake: ing solusi fastening electrical, ing construction saka garis electrical distribusi: kurang voltase lan dhuwur voltase ABC garis, garis transmisi nduwur sirah, garis telekomunikasi, construction saka ruangan optic jaringan pasif, werna utawa lalu lintas pratandha lan kamera video, tabung lan hardware Pole liyane, laut lan transportasi sepur.

Kanggo Ex, paket dhasar saka banding aksesoris kanggo fixate aksesoris LV-ABC kanggo Pole kalebu.:

* Stainless steel band
* Alat kanggo tightening band
* buckles utawa klip
Desain banding klip lan buckles ngilangi bolts tuku, perkakas lan washers, tombol macem-macem ukuran.

Instalasi banget prasaja

* Cut tali stainless steel karo dawa needed dening alat banding tali
* Sijine iku ing Gesper stainless steel
* Ndandani tali dening obah setir tali alat banding (utawa ratchet), banjur Cut band.
Steel strapping cara kuat nggayuh karo heavy kathah, nalika mbenakake item nglirwakake kekuatan tensile dhuwur. Produk banding Jera kasedhiya ing ukuran sing beda kanggo ngewangi kabutuhan strapping Panjenengan.

Welcome hubungi kita duwe liyane rincian.

:

Tampilan Online Chat!