Piranti banding

alat banding tali, alat disebut band liyane digunakake ing solusi fastening karo band strapping lan buckles kanggo masang fittings industri, anchoring lan kumpulan penundaan lan piranti liyane kanggo cagak karo LV, Set ABC fittings kabel, karo aksesoris kabel fiber optic ing construction saka optik pasif jaringan, ing segara lan sepur transportasi, mining, industri lenga lan gas, mbenakake singing line daya.

Piranti banding sing digawe saka dhuwur kekuatan mati casted, hardware wesi wis palsu. Alat strapping tahan teyeng karat unggul, lan alangan desain kang strictly clamped band lan buckles Kabukti. Motong piso withholds kathah nglereni siklus lan njamin periode dawa layanan saka alat.

Operasi nglereni, tension, banding bisa rampung karo muter tension nangani, spring dimuat gripper lan mesin kanggo motong. Kanggo ngrampungake panginstalan: ana mung siji alat needed. Banding alat iku cocok kanggo bands stainless steel ambane saka 1/4 "3/4". kekandelan maksimum band baja dipasang punika 0,030 "

Jera mrodhuksi sawetara kabel pribadi strapping:

* Tipe alat Wheel kanggo operasi karo band strapping
* Ratchet jinis alat kanggo operasi karo band strapping
* Tie alat kanggo operasi karo ikatan kabel nilon
* Pistol kabel dasi alat kanggo operasi karo ikatan kabel baja stainless
Kanggo Ex., Paket dhasar saka banding aksesoris kanggo fixate kutub line hardware kalebu:
* stainless steel band
* alat Banding
* buckles

instalasi:

* Cut tali stainless steel karo dawa needed dening banding alat
* Sijine iku ing Gesper stainless steel
* Ndandani tali dening obah setir alat tali banding, banjur Cut band.
Jera mrodhuksi pesawat kabèh aksesoris banding supaya kurban solusi paling rampung kanggo sampeyan ing lampiran fittings industri '.

:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Heart