buckles stainless steel

Steel banding buckles, disebut klip stainless steel liyane digunakake ing solusi fastening karo band strapping kanggo masang fittings industri, anchoring lan kumpulan penundaan lan piranti liyane kanggo cagak karo LV, Set ABC fittings kabel, karo aksesoris kabel fiber optic ing construction saka optik pasif jaringan, ing segara lan sepur transportasi, mining, industri lenga lan gas, mbenakake singing line daya.
Buckles sing digawe saka stainless steel gelar beda: 202, 304, 316. Grade 316 wis resistance teyeng karat unggul kanggo digunakake ing bal marine.
Kanggo siji utawa pindho kebungkus buckles stainless steel wis 2 jinis utama:
- jinis Japanese, L-jinis
- Dikiataken, T-jinis
Dikiataken Gesper bisa njamin ekstra urip layanan lengkap; lan Masang ing kathah mechanical amarga wujud untu kang strictly clamped band.
Buckles stainless steel sing digawe saka macem-macem ukuran gumantung ukuran band strapping.
Jera 'buckles stainless steel kasedhiya ing ukuran sing beda kanggo ngewangi kabutuhan strapping saka nggayuh karo heavy kathah

:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Plane

WhatsApp Online Chat !