Buckles T-jinis

Stainless clip Steel T-jinis, digunakake karo akeh jinis band Jera kang, kanggo Masang fittings line nduwur sirah kanggo cagak. Sambungan mesthi karo apik mechanical kekuatan ngrambah dening wangun khusus saka Gesper. Biasane solusi digunakake ing fittings kabel listrik, optik aksesoris kabel serat ing construction saka jaringan optik pasif, ing segara lan sepur transportasi, mining, industri lenga lan gas, mbenakake singing line daya.
T-jinis buckles wis luwih kekandelan saka materi saka L-jinis buckles, lan dimaksudaké kanggo panggunaan ing sambungan kekuatan dhuwur-tension lan pranala.
Buckles T-jinis wis buktiaken kualitas dening kita pelanggan.
Jera 'buckles stainless steel kasedhiya ing ukuran sing beda kanggo ngewangi kabutuhan strapping saka nggayuh karo heavy kathah.
Gelar Jembar
202, 304, 316 1/4 "- 6,4 mm
3/8" - 9,5 mm
1/2 "- 12,7 mm
5/8" - 16,0 mm
3/4 "- 19,0 mm
logo lan stainless steel jinis Gesper Company 'bisa ditandhani ing Gesper dhewe.
Kabeh aksesori sing strapping lulus saking ujian pengalaman operasi karo Suhu kiro-kiro saka -50 ° C nganti -60 ° C test, test resistance karat, test IP etc. tuwa
Welcome hubungi kita duwe liyane rincian.
Aplikasi:
• Cut tali stainless steel karo dawa needed dening alat tali banding
• Sijine ing baja Gesper stainless
• Ndandani tali dening obah setir alat tali banding, banjur Cut band.
Jera buckles kasedhiya dhewe utawa bebarengan ing Déwan karo band stainless steel, alat tali banding.

:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Key

WhatsApp Online Chat !