nyudo stainless steel

tali stainless steel, band disebut stainless steel liyane minangka solusi fastening iki dirancang kanggo masang fittings industri, anchoring lan kumpulan penundaan lan piranti liyane kanggo cagak. Band punika nggunakake karo solusi fastening electrical, karo LV, Set ABC fittings kabel, karo aksesoris kabel fiber optic ing construction saka jaringan optik pasif, ing segara lan sepur transportasi, mining, industri lenga lan gas, mbenakake pratandha kanggo baris daya.

Tali sing digawe saka stainless steel gelar beda: 201, 202, 304, 316, 409. S / s bahan 316 wis resistance teyeng karat unggul kanggo digunakake ing bal marine amarga lingkungan kimia agresif, Suhu, kalembaban lan radhiasi.

:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Flag