Steel tali Sus 201

informasi produk:

The banding stainless steel bisa njamin urip layanan lengkap; lan Masang ing kathah mechanical wujud. mbukak bejat Minimal uga beda gumantung bahan saka baja.

Jera 'nyudo stainless steel kasedhiya ing ukuran sing beda kanggo ngewangi kabutuhan strapping saka nggayuh karo heavy kathah.

specification Technical:

 

 gelar Jembar kekandelan  Length kanggo muter, m
201202

304

316

409

1/4 "- 6,4 mm 0,015 "- 0,40 mm 30,50
3/8 "- 9,5 mm 0,020 "- 0,50 mm
1/2 "- 12,7 mm 0,025 "- 0,64 mm
5/8 "- 16,0 mm 0,028 "- 0,70 mm
3/4 "- 19,0 mm 0,030 "- 0,75 mm

Detail produk

Tags Product

strapping stainless steel wis macem-macem ukuran, sing paling umum yaiku:

• jembaré saka 6,4 kanggo 20 mm

• kekandelan saka 0,4 kanggo 0,75 mm

• dawa saka 30,5 meter 50 meter

cara Packing sing

• ing karton muter

• dispenser plastik karo nggawa nangani

logo perusahaan lan jinis band stainless steel bisa ditandhani ing band dhewe

. Kanggo Ex, paket dhasar aksesoris banding kanggo fixate nduwur sirah fiber optic aksesoris kabel kanggo Pole kalebu:

• band Stainless

• Alat kanggo tightening band

•  buckles utawa klip

instalasi:

• Cut tali stainless steel karo dawa needed dening alat banding tali

• Sijine ing baja Gesper stainless

• Ndandani tali dening obah setir alat tali banding, banjur Cut band.

Jera 'nyudo stainless steel kasedhiya ing ukuran sing beda kanggo ngewangi kabutuhan strapping saka nggayuh karo heavy kathah.

 

 




  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    :

    Tampilan Online Chat!